Diversos veïns de Pineda de Mar (Maresme) i el propietari de l'administració número 2 celebren haver repartit un premi al sorteig del nen. (06-01-2020)

L'administració de loteria del Maresme que ha repartit 200.000 euros amb un únic dècim

El propietari afirma que «serà impossible» saber qui ha estat el guanyador

L'administració número 2 de loteria de Pineda de Mar (Maresme) ha repartit aquest dilluns un dècim de 200.000 euros del primer premi de la rifa de Reis amb el número 57.342. L'establiment 'La bona estrella' ha venut el número electrònicament i a hores d'ara desconeix qui ha estat l'afortunat.

De fet, el propietari de l'administració ha dit que serà impossible saber qui ha estat el guanyador del dècim. Tot i que l'afortunat no s'ha presentat, desenes de veïns s'han acostat a l'establiment després que s'hagi fet públic el resultat per felicitar els responsables de l'administració. Veïns, habituals de l'establiment que en aquesta ocasió no havien comprat el número, han brindat amb cava i s'han abraçat per celebrar  que el negoci ha tornat a repartir sort al municipi maresmenc.

L’administració, acostumada a repartir sort

De fet, el propietari Tarek Mathbout ha explicat que no és la primera vegada que reparteix premis importants. El Nadal de 2018 va repartir 1,6 MEUR, el 2015 1 MEUR per Nadal i el 2010 un cinquè premi també a la loteria de Nadal amb 2 MEUR.

L'establiment que va obrir les portes ara fa tres anys, està ubicat al centre del municipi. Motiu pel qual  han estat desenes els veïns que han aprofitat per passar per l'administració a celebrar-ho.

Segons ha explicat, Mathbout ha rebut desenes de trucades al llarg del matí i s'ha mostrat entusiasmat. El venedor de loteria ha indicat que no ha pogut contactar amb l'administració de loteria central per rebre més detalls sobre el premi i s'ha mostrat esperançat que en un futur segueixi repartint sort.

També et pot interessar...