Rètol del BBVA a l'exterior d'una de les oficines

Els adossats que BBVA ven per poc més de 30.000 €: les grans gangues de l'estiu

BBVA ha aplicat grans descomptes a diversos dels immobles que té a la venda

Adquirir un habitatge suposa un gran esforç, cosa que fa que siguin moltes les persones que no puguin ni pensar a comprar un immoble. A excepció d'aquells que tenen força diners estalviats, fer aquesta operació cada cop resulta més complicat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Aquest gran esforç fa que moltes persones recorrin als bancs amb l'objectiu d'aconseguir un préstec hipotecari. No obstant això, també és difícil, sobretot, després de la pujada dels tipus d'interès per part del Banc Central Europeu.

En aquest sentit, una bona oportunitat pot ser comprar un habitatge ofert per les mateixes entitats. Des de BBVA, per exemple, tenen diverses alternatives a través del portal immobiliari Haya Real State.

Habitatges de BBVA que pots trobar a Haya Real State

Haya Real State és un portal immobiliari que treballa amb diverses entitats per oferir habitatges per sota del preu de mercat. En aquest cas, destaquen alguns xalets de BBVA, ja que es venen per un preu inferior als 40.000 euros.

Clau amb un clauer d'una casa sobre diversos bitllets i factures
A Haya trobaràs habitatges de BBVA a partir de 23.000 euros | Getty Images

1. Xalet a Andosilla, menys de 24.000 euros

A Andosilla, Navarra, BBVA ven un xalet adossat molt econòmic. El seu preu inicial era de 55.800 €, però ara té un descompte del 58%, cosa que el situa en 23.600 euros. A més, és un xalet que té més de 100 anys d'història, ja que es va construir el 1900.

Encara que cal fer-li una rehabilitació completa, destaca per la superfície de 70 metres quadrats distribuïts en dues plantes. A la primera hi ha la cuina, un bany i una habitació. A la segona es troben dos dormitoris.

2. Xalet a Tomelloso, 29.000 euros

A Tomelloso, Ciudad Real, es venen diversos xalets adossats. En concret, es tracta de sis habitatges unifamiliars, encara que el preu de cadascun varia segons la superfície. A més, compten amb plaça de garatge i pati.

El més econòmic és a la venda per 29.000 euros i té una superfície de 104,28 metres quadrats. El més car costa 35.000 euros i la superfície és de 105,34 metres quadrats. Així mateix, es distribueixen en dues plantes.

A la planta baixa hi ha el saló, la cuina i el lavabo. A la primera planta, hi ha el distribuïdor, tres dormitoris i un bany. A totes dues, per la seva banda, el dormitori principal té el seu propi bany.

La Generalitat regularà els preus de l'habitatge en algunes zones
A ciutats com Tomelloso trobaràs xalets de BBVA per menys de 40.000 euros | Canva Pro

3. Xalet a Tomelloso per 31.800 euros

També a Tomelloso trobaràs un altre xalet adossat molt interessant. Aquest, en concret, es ven per 31.800 euros després d'haver aplicat un descompte del 62%. Abans el seu preu era de 52.500 euros.

És un habitatge del 2006 amb 124 metres quadrats que es distribueixen en dues plantes. A la planta baixa hi ha l'entrada, el saló-menjador, la cuina amb sortida al pati, un bany complet i un garatge. A la primera planta, per altra banda, hi ha tres dormitoris. Un és doble i compta amb terrassa que dona al carrer, les altres dues són habitacions simples. També hi ha un altre bany amb banyera.

4. Xalet a Tomelloso per 32.000 euros

Seguim a Tomelloso on BBVA ven un altre xalet per tan sols 32.000 euros. Al preu inicial de 68.000 euros, l'entitat li ha aplicat un descompte molt interessant del 53%, per la qual cosa el preu final ha quedat força rebaixat.

Es tracta d'un habitatge construït el 2006 i compta amb una superfície de 100 metres quadrats. En aquest cas, la superfície útil es queda en 90 metres quadrats, encara que pel preu també val la pena.

Per la seva banda, disposa de tres dormitoris, un lavabo i un bany, per la qual cosa també resultarà molt interessant per a tots aquells que estiguin buscant adquirir un habitatge complet a un preu econòmic.