L'Aeroport de Reus ja ha rebut gairebé 400.000 passatgers durant la primera meitat del 2019

Gairebé 200.000 d'ells ho han fet durant el mes de juny, el més intens amb molta diferència | Són unes dades millors que l'any 2018

L'Aeroport de Reus ha rebut gairebé 190.000 passatgers durant el mes de juny,  la xifra més alta de tot l'any 2019 amb molta diferència. El balanç és un 2% superior al mes de juny de l'any passat, i confirma les bones perspectives que fa temps que s'anuncien de cara a la temporada turística d'estiu d'aquest curs. Aquestes xifres mensuals es tradueixen en més de 2.200 moviments d'aeronaus, un 13% més que en les mateixes dates de l'any passat a l'aeròdrom de l'àrea metropolitana de Tarragona.

En la suma del primer semestre del 2019, les dades també són positives i argumenten un creixement del 3% quant al nombre de passatgers que escullen Reus com a punt de sortida o arribada dels seus desplaçaments per aire. L'aeroport ja ha acollit entre el gener i el juny més de 393.000 usuaris —la meitat dels quals corresponen al juny—, i mostra una dinàmica en auge que s'espera accentuar durant els mesos de juliol i agost, a priori els d'activitat més intensa.

Els 200.000 visitants del juny fan preveure que l'Aeroport de Reus superi enguany el milió de passatgers

L'Aeroport reusenc va superar el milió de passatgers totals durant l'any 2018, una xifra que espera repetir i que les dades conegudes fins ara apunten que es podria fins i tot superar de forma discreta a finals de l'any 2019. La tendència també confirma l'altíssim grau d'estacionalitat i de dependència estiuenca de la infraestructura, ja que gairebé la totalitat dels passatgers corresponen als mesos de juny —190.000— i maig —135.000—.

Durant l'abril, la Setmana Santa va apropar 50.000 altres usuaris, mentre que el primer trimestre es va resoldre amb  unes discretíssimes 15.000 persones en la suma del gener, febrer i març. En sintonia amb aquesta tendència de multiplicar l'activitat durant l'estiu, l'Aeroport de Reus ja va anunciar que a partir del mes de juny ampliaria la flota d'autobusos que connecta l'aeròdrom amb diversos punts del territori, en especial la Costa Daurada, i també amb Barcelona.