Totes les afectacions de la vaga de Metro a Barcelona els dies 10, 20 i 24 de maig

Amb aquesta vaga els treballadors protestaran contra la gestió de l'amiant que afecta diversos trens

Els sindicats demanen una millor gestió de l'amiant que afecta a la xarxa de TMB
Els sindicats demanen una millor gestió de l'amiant que afecta la xarxa de TMB | CEDIDA

Els treballadors de Metro de Barcelona han acordat aquest divendres en assemblea convocar noves aturades els divendres 10 i 24 de maig i el dilluns 20, per protestar contra la gestió de la crisi de l'amiant present a la xarxa de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

Segons han detallat fonts sindicals, els dies 10 i 24 de maig, els dos divendres, les aturades seran de quatre hores per torn mentre que el dia 20, dilluns, les aturades només seran de dues hores per torn. Amb aquestes aturades els treballadors volen manifestar que TMB no està «reconeixent» les afectacions que poden haver patit els treballadors que han estat exposats durant tants anys a l'amiant.

Aturades de 4 i 2 hores durant els dies de vaga

Fonts sindicals han detallat que les aturades seran de quatre hores per torn, els dos divendres: de 6.00 a 10.00 hores; de 16.00 a 20.00 hores, i de 21.35 a 23.35 hores mentre que l'aturada del dilluns 20 de maig serà de dues hores tot i que aquestes últimes aturades encara estan per definir. 

D'altra banda, les mateixes fonts han volgut recordar que per aquest dilluns 29 d'abril hi ha convocada una nova vaga al Metro de Barcelona. Per la seva part des de TMB han explicat, a través de les xarxes socials, que durant aquest dilluns es garantiran els serveis mínims, del 40% dels trens en hora punta i del 20% en hora vall però que aquests trens seran «insuficients» per poder absorbir la demanda de transport d'un dia feiner


Comentaris

envia el comentari