salou

Aficionats del Liverpool celebren la Champions a la botiga oficial del Barça a Salou

Els fans de l'equip anglès van accedir al local amb una rèplica de la copa, ballant i cantant eufòricament

La temporada turística acaba de començar i poblacions com Salou ja noten l'afluència de persones vingudes d'arreu, però especialment d'altres països d'Europa. Centenars de britànics, doncs, van haver de veure la final anglesa de la Lliga de Campions del passat dissabte, dia 1 de juny, des dels bars, hotels, restaurants o pubs de la capital de la Costa Daurada.

Un partit, el Tottenham - Liverpool, que va servir perquè aquests darrers s'enduguessin la seva sisena Champions en vèncer els londinencs per 0 gols a 2. Així doncs, a molts punts de la Gran Bretanya, però també a d'altres com Salou, es van poder viure moments d'absoluta eufòria.  Ja era, però, diumenge, quan aquesta eufòria va arribar a llocs insospitats a la vila salouenca.

Una esbojarrada celebració a la botiga oficial del Futbol Club Barcelona a Salou

I és que ben poques hores després que el Liverpool es proclamés campió d'Europa, diversos dels seus aficionats van decidir atrevir-se a celebrar el títol a una botiga oficial del Futbol Club Barcelona. Tal com es pot veure al vídeo, que en les darreres hores s'ha fet viral, el grup, en un estat de considerable eufòria, va irrompre a la botiga dels culers situada al número 35 del passeig de Jaume I.

Les imatges permeten veure com va seguir la celebració amb crits i càntics diversos, i  amb reproduccions de la Copa d'Europa que els aficionats aixecaven i, fins i tot, s'anaven passant els uns als altres. Tot plegat, davant de l'autèntica estupefacció del personal de la botiga del Barça de Salou i dels clients que, a aquella hora, es trobaven a l'interior del comerç o tot just a fora, passejant per un dels punts més concorreguts de la ciutat.

També et pot interessar...