ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Aficionats de l'Olympique de Marsella fereixen dos guàrdies de seguretat a San Mamés

Els fets van tenir lloc mentre es disputava el partit de l'Europa League entre l'Athletic de Bilbao i l'Olympique de Marsella

Aficionados del Olympique de Marsella en San Mamés
Imatge dels aficionats de l'Olympique de Marsella a San Mamés. | EFE

Dos vigilants de seguretat de Sant Mamés, estadi de futbol de l'Athletic Club de Bilbao, han resultat ferits després de nous altercats amb els seguidors de l'equip visitant, que en aquest cas es tracta de l'Olympique de Marsella. 

  

Segons les primeres informacions facilitades, el vigilant que va ser agredit i ferit aquesta passada nit de dijous, 15 de març, va ser traslladat a l'hospital on l'equip mèdic l'hi va suturar la ferida.

L'atac va tenir lloc a prop de la porta 21 de l'estadi, on es disputava el partit de l'Europa League entre l'Athletic de Bilbao i l'Olympique de Marsella. Tanmateix, els aficionats francesos van aconseguir entrar a l'estat amb bengales i altres objectes malgrat les fortes mesures de seguretat desplegades.

I és que cal recordar que la seguretat de Sant Mamés s'ha vist reforçada, després del tràgic incident del passat 22 de febrer, en el qual un ertzaina va morir durant una batalla campal amb aficionats de l'Spartak de Moscou.

Els enfrontaments amb els ultres

Les agressions es van produir després que els afeccionats francesos s'haguessin col·locat a la part de la graderia reservada per a l'equip visitant i després de començar a llançar bengales amb les quals van burlar les mesures de seguretat. 

Segons apunten diverses informacions, aquests llançaments podrien haver ferit a una jove que es trobava per aquesta zona de l'estadi, motiu pel qual un dels vigilants s'hauria acostat a ell i els aficionats haurien reaccionat propinant-li una pallissa. Segons sembla, el vigilant podria haver estat ferit al coll amb algun objecte punxant. A més, un altre vigilant ha resultat ferit en una mà.

Els ultres francesos burlen les mesures de seguretat 

Així doncs, l'afició francesa va aconseguir introduir bengales i altres objectes contundents a l'estadi, malgrat que l'Athletic havia reforçat les mesures de seguretat després dels altercats que es van produir el passat 22 de febrer durant el partit contra l'Spartak de Moscou. 

En aquella ocasió, un ertzaina va morir com a conseqüència d'un infart durant les càrregues i la batalla campal que es va produir als afores de l'estadi de Sant Mamés entre afeccionats ultres russos i bascos.


Comentaris

envia el comentari