Cap de setmana de música, revetlla i exposicions gratuïtes al Teatret del Serrallo

La programació de Nadal al Moll de Costa s'intensifica aquest divendres i dissabte

El darrer cap de setmana de l'any 2019 arriba carregat de moviment, activitats i cultura al Moll de Costa i el Teatret del Serrallo de Tarragona.  Les propostes de música, revetlles i fins i tot exposicions artístiques i fotogràfiques s'intensifiquen aquests dies per tal de despertar l'interès de tarragonins i visitants, tal com recull el programa nadalenc del Port de Tarragona que trobareu en aquest enllaç.

El cap de setmana comença fort amb la celebració d'un espectacle de contes infantils aquest divendres a migdia al Teatret,  i amb una revetlla «a l'antiga», a càrrec de l'orquestra Supernova, a partir de les 19.00 hores al mateix escenari. Dissabte nit, entre les 19.00 i les 22.00 hores, serà el torn de l'espectacle rocker 'Àngels i Dimonis', a càrrec de Carles Carrasco, a la sala gran del Teatret serrallenc.

Exposicions gratuïtes al Tinglado 1, el Refugi i el Museu del Port

La programació coincideix, de manera simultània, amb la doble exposició que ofereix des de fa uns dies el Tinglado 1 del Moll de Costa de manera gratuïta. Es tracta de  la mostra fotogràfica 'Bastint Anhels', de temàtica castellera i obra d'Albert Nel·lo, i també de la mostra artística i pictòrica 'Algo por lo que recordar', de la tarragonina Elena Oundijan. Es poden visitar de dimarts a dissabte cada matí i tarda (de 10.00 a 13.00 hores, i de 16.00 a 19.00 hores), i també els diumenges i festius de les 11.00 a les 14.00 hores.

També es pot descobrir en aquests dies l'exposició de pintures 'Telos', a càrrec de la professora Carme Porta a l'espai del Refugi 1, i el recull de fotografies portuàries i històriques que Marc Vela Mateo ofereix al vestíbul del Museu del Port, també gratuïtes i en el mateix horari que les mostres del Tinglado i el Refugi del Moll de Costa.

També et pot interessar