Agents de la Policia Local de Valls ajuden a donar a llum a una dona en un portal

Tres agents ajuden a néixer a una nena en un portal del centre de la vila | Tant la mare com el nadó es recuperen en perfecte estat al centre mèdic Pius
La comissaria de la policia de Valls està al costat del carrer on la dona s'ha posat de part | TarragonaDigital

 

 

La Policia Local de Valls va fer una actuació ben diferent de les que fan normalment, una actuació que de segur la recordaran durant molt de temps. El matí de dimarts 16 de juliol, quan faltaven deu minuts per les set del matí segons explica el mitjà elVallenc, una dona es va posar de part al portal de casa seva, molt a prop de la comissaria de policia vallenca. La mare de la dona, acompanyada dels seus nets, es va presentar a la comissaria per demanar ajuda urgentment, ja que la seva filla estava donant a llum al portal.

 

Una dona es posa de part al seu portal

Tres agents es van adreçar al portal on la mare estava donant a llum, al carrer de la Costa de l'Església just al costat de la comissaria on efectivament, el part estava en un estat molt avançat. Donat que ja era massa tard per anar a l'hospital i no hi havia altra solució, els agents van assistir a la dona i la van ajudar fent que el nadó sortís sense complicacions. Fins i tot un dels agents va fer que el nadó plorés donant-li uns copets a l'esquena, ja que en un primer moment no ho feia.

 

Agents de la policia han ajudat en el part

Finalment, els agents van tapar al nadó amb una manta impermeable de la Policia Local de Valls mentre esperaven l'ambulància que prèviament havien avisat. El nadó i la seva mare finalment van ser traslladats al centre mèdic Pius on es troben en perfecte estat de salut. Un acte que segurament els agents de la policia local de Valls i la família de la noia que ha donat a llum recordaran tota la vida.