Gran aglomeració de gent a Barcelona, bevent i sense mascareta

A falta de bars i restaurants, la gent s'acumula en aquest conegut passeig

Imatge del Passeig del Born ple de gent sense mascareta
A falta de bars i restaurants, la gent s'acumula en aquest conegut passeig | Twitter

Els veïns del barri del Born ja estan farts. Dia rere dia pateixen la imprudència d'un nombrós grup de gent que s'ajunta al Passeig del Born. Aquests es troben cada vespre en aquest emblemàtic punt de Ciutat Vella, a falta de bars i restaurants oberts, i en la majoria de vegades sense respectar les mesures de seguretat i acompanyats d'alcohol. 

Així ho han denunciat en diversos veïns a través de Twitter a través de diverses gravacions que ells mateixos han realitzat i on es mostra aquest grup nombrós de gent que s'acumula al conegut passeig del barri. Tal com publica el mitjà digital 'Metropoli Abierta' i com van compartir els veïns a les xarxes socials, el vídeo correspon al passat divendres, i sembla que aquest dissabte s'ha tornat a repetir l'escena. 

De fet, tal com explica el mitjà citat anteriorment, és una imatge que es repeteix constantment al districte de Ciutat Vella. La Guàrdia Urbana ha hagut d'intensificar la seva vigilància a causa d'un increment d'activitats com aquestes, les quals ocupen la via pública d'una forma indeguda, sobretot en aquesta zona. 

Les festes il·legals arreu de Barcelona no són casos aïllats

A més, el mateix divendres, també es van registrar incidents semblants, però en aquest cas al Raval. Una protesta contra el tall de llum al barri i per la falta d'edificis públics, es va convertir en un ball amb música i sense distància de seguretat. 

Tal com assegura el mitjà citat anteriorment, les preocupants dades epidemiològiques que es coneixen dia rere dia sobre la capital catalana no afecten el fet que els ciutadans deixin de cometre aquestes imprudents accions. De fet, aquest cap de setmana s'han detectat altres festes il·legals: dues en dos hotels del districte de Sant Martí i una altra en una residència universitària a Sant Adrià de Besòs.


Comentaris

envia el comentari