Plànol mitjà de la presentadora Agnès Marquès

Agnès Marquès se sorprèn amb el que ha fet en directe un famós presentador de TV3

La presentadora no donava crèdit

Llucià Ferrer, un dels presentadors del programa 'Atrapa'm si pots' de TV3, s'està convertint en una de les cares més estimades la televisió pública catalana. El cert és que la gran majoria de periodistes de la cadena, solen ser molt discrets respecte a la seva vida privada tot i que hi ha alguns que opten per ensenyar-ho tot.

La realitat és que Llucià Ferrer és un d'aquests. Ho sabem tot de la seva vida privada a cara descoberta, la seva dona, els seus fills, etc. Encara que no sigui el més recurrent entre els periodistes de TV3, Llucià Ferrer ho ensenya tot. 

Llucià Ferrer sorprèn Agnès Marquès

Darrerament, s'ha pogut conèixer que el programa del periodista patirà canvis. És per això que, aquest dilluns, 3 de juliol, va aparèixer al 'Planta Baixa' d'Agnès Marquès per comunicar-los.

La sorpresa per Agnès Marquès no van ser les novetats, sinó com va reaparèixer. El presentador va aparèixer en directe amb la seva filla Úrsula, de 2 anys.

«Ei hola, què mooona, Úrsula! Et veig enfeinat», va dir la presentadora en veure Llucià Ferrer i la seva filla a la pantalla. 

Llucià Ferrer i Agnès Marquès
Llucià Ferrer va entrar en directe al 'Planta Baixa' amb la seva filla Úrsula. | TV3

«Estic fent de pare, això sí que és un concurs. A TV3 se m'acumula la feina, però vinc a gravar a Barcelona. Hem passat 4 anys a Saragossa. Vosaltres ens donareu el relleu. Hi haurà més música, jo he fet molts anys ràdio fórmula, i hi haurà més novetats i un nou plató que ja s'està construint. Anem tard», va indicar el presentador de l'Atrapa'm.

Mentrestant, la seva filla trobava més interessant un colom que el 'Planta Baixa' entrevistant al seu pare. És per això que, va marxar dels braços del pare i va córrer a perseguir l'animal. 

La filla de Llucià Ferrer perseguint un colom
La filla de Llucià Ferrer perseguint un colom. | TV3

Úrsula, de 2 anys, apunta tenir el mateix caràcter que el seu pare. Espontània, natural i propera, així es va mostrar en una de les seves primeres aparicions a la televisió. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

L''Atrapa'm si pots', d'estrena

Fins ara, l''Atrapa'm si pots', el concurs produït per The Mediapro i dirigit per Espartac Peran i Llucià Ferrer, es realitzava des d'un plató de la ciutat de Saragossa, aprofitant que l'espai s'emetia a la cadena autonòmica valenciana i de l'Aragó.

Per no haver de construir un plató idèntic i així reduir els costos de producció, els presentadors i els concursants es desplaçaven fins al plató de la ciutat de Saragossa per gravar el programa. 

Ara, el mes de setembre, estrenarà un nou plató a Barcelona, a partir del mes de setembre. Un fet que facilitarà la feina als presentadors i als concursants, els quals havien de desplaçar-se amb AVE.