Aída Nízar penja un vídeo de les seves vacances i acaba ensenyant els pits

L'exconcursant de 'Gran Hermano' gaudeix de les seves vacances i ho comparteix a Instagram

Aída Nízar eln 'Gran Hermano Italia'
Aída Nízar a 'Gran Hermano Italia' | Lecturas

 

 

Aída Nízar es troba aquests dies a Ibiza, després d'uns últims mesos molt televisius a Itàlia, on s'ha donat a conèixer a l'audiència com participant de la darrera edició de 'Grande Fratello', el 'Gran Hermano' italià. La de Valladolid ha penjat a les xarxes diverses imatges de les seves vacances d'ensomni a les Balears, i també un vídeo que ha creat polèmica.

A les imatges podem veure a Aída Nízar reposant en una hamaca, però sense adonar-se que estava ensenyant més del que tocava. El banyador negre deixa entreveure un mugró i part de l'altre, tot i que no sabem si de forma intencionada o no.

Aída Nízar enseñó por error un pezón en un vídeo durante sus vacaciones
Aída Nízar ensenya per error un pit en un vídeo de les seves vacances | Instagram

 

Encantada d'ensenyar com gaudeix de la vida

El seu pas per Itàlia, igual que a Espanya, no ha estat lliure de polèmica, i és que l'exconcursant de Telecinco sempre genera divisió entre l'audiència. No obstant això, Aída sap treure el costat positiu de la situació De fet, segons confessa ella mateixa, es troba en un dels moments més feliços de la seva vida.

  

  

son molts els missatges de suport i agraïment als seus fans 
 

Svegliarsi la mattina e vedere questo meraviglioso regalo che mi hanno fatto e in seguito stare accanto ai miei carinissimi amici, OMAR @omar82 e MARCO NEL ristorante più delizioso dell' isola @besamecanalla è un qualcosa di indimenticabile !!!! Perché se volete essere sempre vincenti, RICORDATEVI QUESTO; “IL SUCCESSO ATTRAVERSO L’ATTEGGIAMENTO MENTALE POSITIVO, PUÒ ESSERE LA COSA PIÙ FORTUNATA CHE VI SIA MAI CAPITA !!! GODERE SEMPRE CON TE STESSA!!! SENZA BISOGNO DI NESSUNO E DI NULLA!!!... AIDA È UNA DONNA DI PRIMO LIVELLO!!! Tanto quanto potete esserlo anche voi .... GRAZIE PER ARRICHIRMI OGNI GIORNO !!! DEVO ASSOLUTAMENTE ESPRIMERE LA MIA GRATITUDINE PER AVERMI STIMOLATO TANTISSIMO A CONTINUARE A TRASMETTERE LA MIA GIOIA ...PER QUESTO MI SENTO PROFONDAMENTE ORGOGLIOSA DI ESSERE LA PRIMA A DIVULGARE UNA FILOSOFIA BASATA SULL' AMORE DI NOI STESSI!!! ADORANDO SEMPRE LA NOSTRA VITA ... mi rendo conto che SONO DIVENTATA UNA DONNA VERAMENTE FORMIDABILE E VIGOROSA UN VERO ESEMPIO DI VITA ! #adorolavita #godiamo #graziemille #graziedio #adoromivida @aidanizar_laguerrieragruppofb @adoromivida_

Una publicación compartida de AIDA NIZAR (@aidanizaraida) el

Pas accidentat per 'Grande Fratello'

Aída s'ha sentit molt estimada a Itàlia, si bé és cert que el seu pas pel concurs italià no ha estat gaire profitós. La seva entrada al programa es va veure frustrada perquè el programa es va quedar sense temps, cosa que va provocar la ràbia de Nízar i la seva posterior expulsió del plató.

Finalment, va ser expulsada per l'audiència poques setmanes després, arran d'una picabaralla amb un company que va fer que la direcció del programa la nominés per mala conducta. Aquesta experiència negativa al concurs no ha minvat els ànims de l'espanyola, que es mostra en plena forma a les seves vacances a Ibiza. Aquest incident amb el banyador es quedarà, doncs, en una anècdota més.


Comentaris

envia el comentari