YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Aïllen una llar d'infants a Amposta per un positiu de Covid-19

El Departament de Salut va confirmar el positiu en el resultat de la prova PCR el divendres

Pla general de com prenen la temperatura a un infant a les portes d'un casal d'estiu a Barcelona. Imatge del 22 de juny del 2020.
S'ha tancat un grup estable de la llar d'infants la Gruneta. | Catalunya Diari

L'Ajuntament d'Amposta ha tancat un grup estable de la llar d'infants la Gruneta en detectar-se un cas positiu de Covid-19 en un dels infants que assistien a aquest grup. Aquesta actuació s'ha fet d'acord amb les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Els primers indicis es van detectar el passat dimecres, 22 de juliol. L'alumne va presentar símptomes relacionats amb el coronavirus i se'l va aïllar a casa a l'espera dels resultats de la prova PCR. El divendres, 24 de juliol, Salut va obtenir els resultats i va traslladar a la família i a l'Ajuntament d'Amposta el resultat positiu de l'infant.

Tot seguit, es va activar el protocol del Servei d'Epidemiologia de les Terres de l'Ebre. Per aquest motiu, els altres sis alumnes que compartien el grup estable de l'infant amb Covid-19, així com les seves famílies s'han hagut d'aïllar a casa a l'espera de rebre més informació del Departament de Salut. Així mateix, les tres educadores que estaven en contacte amb aquest nen també han hagut de ser aïllades.


Comentaris

envia el comentari