Airbnb obrirà un centre internacional a Barcelona amb 800 treballadors

La nova oficina es configurarà com una de les més grans que té la plataforma turística a tot Europa

Imatge d'una de les oficines d'Airbnb
Imatge d'una de les oficines d'Airbnb | Cedida

Barcelona acollirà un nou centre de serveis d’Airbnb, de caràcter internacional i que actuarà com a suport tant per a viatgers com per a amfitrions. L’oficina, que s’inaugurarà en poques setmanes, oferirà treball fins a 800 persones i estarà localitzada en un edifici de la Sagrera de la capital catalana, més concretament on abans hi havia una seu de Telefònica.

Fonts pròximes a l’empresa han explicat que es tractarà d’un dels centres de serveis més grans de tots els que la plataforma turística té repartits per tot Europa, que són un total de set. A més, han confirmat que la multinacional CPM serà l’encarregada de gestionar tant el servei com el personal de l’empresa, com ja fa en d’altres deu centres situats a diferents països.

L’empresa CMP porta des del 2012 assistint els clients d’Airbnb

Cal recordar que Airbnb ja té una seu de la seva filial situada a la capital catalana, per tal de gestionar els territoris d’Espanya i Portugal, la qual es dedica principalment al màrqueting i a la comunicació i que compta amb 30 empleats. A més, des de l’any 2012 l’empresa CMP assisteix els clients d’Airbnb des d’una oficina situada al carrer Lepanto, a Barcelona.

El nou centre, que estarà dedicat exclusivament a l’empresa de lloguers turístics, estarà preparada per tractar amb parlants de fins a nou idiomes: català, castellà, francès, italià, alemany, rus, portuguès, anglès i holandès.

La decisió reforça el posicionament de Barcelona

Aquesta decisió fa patent el compromís que l’empresa pretén adquirir amb la ciutat comtal, ja que la corporació s’engloba com a membre del Barcelona Tech City, de Barcelona Global, que participa de manera activa al multitudinari i popular esdeveniment del Mobile World Congress. Tot això sense tenir en compte que durant l’any 2016, Airbnb va comprar la plataforma Trip4real, dedicada a la comercialització de plans d’oci alternatius a través de particulars.

La torre agbar presidint Barcelona
La torre agbar presidint Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

En total, i segons un estudi d’impacte dut a terme per la mateixa companyia, Airbnb aporta 1.000 milions d’euros a l’economia de Barcelona, xifra que augmenta fins als 1.400 milions quan mirem la influència que té en el conjunt del territori català. Amb aquesta acció, a més, l’empresa de lloguers augmenta i reforça el posicionament de la capital catalana com una ciutat clau per a les multinacionals a l’hora d’instal·lar els seus centres d’atenció al client.


Comentaris

envia el comentari