teatres-valls

S'ajorna el Festival de Titelles Guant de Valls

Les entrades ja adquirides seran vàlides per a les noves representacions del festival

Durant els quinze dies, i tal com fixa la nova normativa, els Teatres de Valls abaixaran el teló i ajornaran les representacions previstes. El principal cicle afectat en la programació és el Festival de Titelles Guant, previst entre els dies 3 i 8 de novembre, que queda ajornat fins a nova data, a l'espera de conèixer com avança la situació sanitària i les mesures que se'n deriven.

En aquest sentit, la direcció artística i l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Valls treballen en unes noves dates per a reprogramar el conjunt d'espectacles de la mostra. La  venda d'entrades per al festival s'atura temporalment i els espectadors que ja disposin de localitats hauran de conservar-les fins a conèixer les noves dates, per les que seran vàlides les mateixes entrades ja adquirides.

Museu de Valls i Biblioteca Carles Cardó

Pel que fa a la resta d'equipaments culturals, el Museu de Valls romandrà obert en el seu horari habitual (de dimarts a dissabte d'11.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.00 h, i diumenges d'11.00 h a 14.00 h), amb una limitació d'aforament del 33%  i sense acollir actes culturals amb assistència de públic.

Per altra banda, la Biblioteca Carles Cardó limita els seus serveis i només disposarà de préstec  amb cita prèvia, per a la recollida i lliurament de documents reservats. Per a reservar aquest servei caldrà adreçar-se per correu electrònic a biblioteca@valls.cat, de dilluns a divendres de 9.30 h a 20.00 h i els dissabtes de 10.00 h a 13.00 h.