IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Demanen ajuda per trobar les ulleres i les botes d'un nen de Barcelona

Els objectes estaven en una bossa blava i blanca que van perdre en el camí del recinte de la Fabra i Coats cap a Can Dragó, al barri de Sant Andreu

IHan demanat la col·laboració a través de les xarxes per localitzar la bossa
Han demanat la col·laboració a través de les xarxes per localitzar la bossa | Mossos d'Esquadra

La família d’un nen del barri de Sant Andreu de Barcelona ha demanat ajuda urgent per localitzar una bossa que van perdre i que conté uns objectes molt importants pel petit. En la bossa de color blanc i blau, hi ha unes ulleres infantils amb una funda en forma de conillet i dues botes fetes a mida del Roc.

A través de les xarxes socials, han fet una crida per veure si algú havia trobat la bossa o si l’havia vist. La van perdre el passat divendres 9 de novembre al matí. Concretament, aquesta hauria d’estar en el camí del recinte de l'antiga fàbrica Fabra i Coats cap a la zona de Can Dragó, dins del barri barceloní de Sant Andreu.  

Es pot facilitar informació a la recepció de la fàbrica

Els familiars han sol·licitat que qualsevol persona que tingui alguna informació es pot dirigir a la recepció del recinte. Aquesta es troba, concretament al costat de la barrera d’entrada al carrer de Sant Adrià número 20 i està oberta de dilluns a divendres de les 9 a les 22.00 hores i els dissabtes de les 10 a les  20.30 hores. 

Una noia de Barcelona va demanar ajuda per localitzar el seu ordinador 

Una jove de Barcelona, la Laura Villar, va denunciar fa uns mesos, concretament al maig, que li van robar el seu portàtil del seu cotxe on guardava el seu treball de fi de grau. Els lladres van trencar els vidres del seu vehicle que tenia aparcat al carrer de Ramon Llull

A través de les seves xarxes socials, va fer una crida per si «si hi ha una remota possibilitat de trobar-lo», ja que només tenia 15 dies per entregar aquest treball que per ella era: «La meva vida». 


Comentaris

envia el comentari