IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Alberto Isla publica per primer cop una foto amb la seva parella Marta

L'exparella de Chabelita ha publicat una imatge de tots dos, però, on no es pot veure la cara d'ella

Alberto Isla, ex de ChabelitaL'exparella de Chabelita, Alberto Isla, ha iniciat una nova relació | Instagram

Només uns mesos després d'haver trencat amb Chabelita, ja van començar a sorgir els rumors sobre un nou possible amor d'Alberto Isla. Ara, sembla que aquestes informacions tan comentades a la premsa s'han confirmat, i és que el pare del fill d'Isa Pantoja ha trobat una nova il·lusió.  

Així es desprèn d'una de les últimes imatges que ha penjat en el seu Instagram. En ella se'l pot veure amb la que podria ser la seva nova xicota Marta. Tot i que no podem observar la cara d'ella, els seus gestos demostren que entre ells hi ha una bonica història d'amor. 

 Alberto Isla ha compartit una foto amb la seva xicota en els seus 'stories' d'Instagram
Alberto Isla ha compartit una foto amb la seva xicota en els seus 'stories' d'Instagram | Instagram

Isla ha decidit mostrar a tot el món que ja no es troba solter però, de moment, ha decidit censurar el rostre de Marta. En la instantània, una gran emoticona no es deixa veure com és la jove però si podem veure una bonica abraçada entre tots dos. Alberto, a més, li fa un molt entranyable petó al front a la seva parella. L'únic detall que podem percebre de Marta és que és rossa.  

La nova parella d'Alberto Isla, una jove de Cadis i de 30 anys

Amb aquesta publicació es confirmen les informacions que feia temps que es comentaven a la premsa sobre una nova història d'amor de l'exparella de Chabelita. D'aquesta manera, Alberto ha confirmat que Marta, una jove de Cadis i de 30 anys, és la persona que ocupa actualment el seu cor

Alguns mitjans apunten que la parella es podria haver conegut gràcies als seus fills. I és que s'ha desvelat que Marta és la mare d'una de les companyes d'escola del petit Albertito

Alberto Isla en una foto con su hijo Albertito
Alberto Isla en una foto amb el seu fill Albertito | Instagram

 

‘El programa del verano’ ha donat alguns detalls sobre com és la jove gaditana. Expliquen, com es pot intuir a la imatge, que és una noia amb el cabell ros i que seria enginyera química. El que semblar clar és que Alberto Isla ha passat pàgina i que està novament enamorat.  


Comentaris

envia el comentari