Albiol

Albiol assegura que el 32% de les punxades de llum de Catalunya es produeixen a Badalona

El popular acusa el govern d'Álex Pastor (PSC) de «mirar cap a un altre costat»

El líder del PP a Badalona, Xavier García Albiol, assegura que el 32% de les punxades de llum il·legals que han tingut lloc a Catalunya en els darrers tres mesos s'han produït a Badalona. En concret, apunta que d'acord amb dades del departament d'Interior, «dels 341 casos que han tingut lloc a Catalunya 110 han sigut a Badalona».

Albiol en fa responsable a l'executiu socialista i acusa l'alcalde de la ciutat, Álex Pastor de «mirar cap a un altre costat». El popular ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa davant l'edifici del barri de Sant Roc de la població on el passat mes de gener va tenir lloc l'incendi que va posar fi a la vida de tres veïns de la localitat.

Critica la inacció de l'Ajuntament

Xavier García Albiol ha afirmat que «Badalona s'ha convertit en el  paradís d'aquells que volen ocupar de forma il·legal pisos i punxar la llum amb impunitat» i n'ha  culpat al govern del socialista Àlex Pastor. Assenyala que, tot i haver promès, després de l'incendi de fa nou mesos, que es prendrien mesures, «l'Ajuntament no ha dut a terme cap acció i segueix mirant cap a un altre costat».

  

  

Albiol ha assegurat que no només no s'ha revertit la situació sinó que «els casos de punxades il·legals de llum s'han disparat». En aquest sentit diu que «Badalona és, amb tota seguretat, la ciutat de Catalunya on es produeixen més punxades de llum il·legals». Tot i això, quan ha sigut preguntat pels periodistes, ha assegurat no tenir les xifres ni dels mesos anteriors ni d'altres localitats  per poder fer la comparació.

En referència a l'accident de fa nou mesos, el popular ha assegurat que des de la seva formació tenen por que es  repeteixi un cas similar. També ha afirmat que el partit socialista «sap en quins casos es punxa la llum, però no fa res per evitar-ho».

També et pot interessar...