IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'alerta que Alemanya ha llançat a tots els seus ciutadans sobre Espanya

De manera inqüestionable, serà un cop dur per al nostre país

Alemanya ha advertit als seus ciutadans que no triïn Espanya com a destí turístic aquest estiu
Alemanya ha advertit als seus ciutadans que no triïn Espanya com a destí turístic aquest estiu| Cedida

La crisi del coronavirus ha suposat que es prengui la determinació d'establir el confinament en molts països. Un confinament total que, a poc a poc, es va deixant de banda, però no se sap amb certesa quan acabarà completament. És a dir, es desconeix el moment en què podrem recuperar la nostra vida per complet.

I això ha comportat que a Alemanya les autoritats llancin un missatge molt clar als seus ciutadans respecte a Espanya i a les vacances d'estiu. En concret, Thomas Bareiss (Comissionat de Turisme del govern germànic) ha estat el que, durant una entrevista al mitjà 'ZDF', ha exposat que aquest any els seus compatriotes no podran viatjar al nostre país per gaudir del sol i del mar.

Exactament el missatge que ha exposat ha estat el següent: «És més que improbable que es reprenguin amb celeritat els viatges turístics a Espanya, Grècia o Turquia».

El turisme espanyol: el sector més perjudicat pel coronavirus

D'aquesta manera, es deixa clar que els alemanys aquest estiu no ompliran les platges i localitats costaneres del nostre país. I és que aquesta pandèmia ha provocat que es prenguin i se segueixin prenent estrictes mesures pel que fa als viatges d'oci i al tancament de fronteres. Mesures que són per qüestions de salut, però que irremeiablement suposaran un dur cop econòmic per al sector del turisme espanyol.

Un sector que també patirà perquè als britànics també se'ls ha demanat que no triïn Espanya com a destinació de vacances estival. Així, fa uns dies, Hugh Elliot (Ambaixador del Regne Unit a Madrid) va manifestar que els seus compatriotes tornarien a casa nostra, però no en els pròxims mesos.

En concret, per a fer-se una idea de les pèrdues que suposarà per al turisme espanyol l'absència d'aquests viatgers només cal tenir en compte les dades que l'INE (Institut Nacional d'Estadística) indica del nombre d'aquests que l'any passat van visitar la nostra terra: 11.176.545 alemanys i 18.078.076 britànics.

No obstant això, en aquest cas la salut mana. Caldrà esperar per veure si, almenys, els espanyols poden gaudir plenament del turisme nacional o no.


Comentaris

envia el comentari