YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Sanitat adverteix sobre la venda d'unitats falsificades de preservatius Durex

Es tracta d'un lot amb data de caducitat del 2024-05

Fotografia del producte falsificat, facilitadapor l'AEMPS
Fotografia del producte falsificat | AEMPS

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS), organisme dependent del ministeri Sanitat, ha advertit sobre la venda d'unitats falsificades del producte 'Durex Natural Comfort 12 preservatius'. Es tracta del lot 1000221414.

Ha estat l'empresa la que ha confirmat l'existència del lot amb número '1000221414'. Però la diferència és que l'original té una data de caducitat del 2022-02 i el lot fals té una data de caducitat de 2024-05. Per aquest motiu, l'AEMPS ha ordenat que els distribuïdors verifiquin si compten amb aquest lot falsificat i, en cas de ser així, no han de distribuir-los i cal retirar la seva venda.

Com notificar-ho

A més, l'AEMPS també ha emfatitzat que s'ha de contactar amb el distribuïdor espanyol de fabricant 'Reckitt Benckiser Healthcare' en cas que se sospiti que altres models i lots dels quals tinguin una sospita que es tracti d'un producte falsificat. En cas que la falsificació sigui confirmada, s'ha d'informar a l'AEMPS per correu electrònic, incloent-hi també les dades de l'empresa que els hagi venut el producte.

L'AEMPS també ha advertit als usuaris que no han d'utilitzar els preservatius 'Durex Natural Comfort 12' del lot '1000221414' i amb data de caducitat del 2024-05 i, en cas de tenir problemes a causa de l'ús del producte, han de notificar al portal de notificació 'NotificaPS'.


Comentaris

envia el comentari