Àlex Crivillé: «Sóc espanyol però cal respectar també els catalans»

L'expilot de motos és l'últim esportista català que ha estat preguntat pel procés

Imatge d'arxiu d'Àlex Crivillé
Imatge d'arxiu d'Àlex Crivillé | Cedida

Comença a ser molt habitual que la política es coli en les entrevistes o rodes de premsa esportives.  Àlex Crivillé ha estat l’últim esportista català que ha hagut de donar la seva opinió sobre el procés independentista. L’expilot de motos està promocionant els últims dies el nou canal de Movistar+, #Vamos, però sembla que als periodistes d’’El Mundo’ els interessava més la seva opinió sobre el conflicte català. 

En una entrevista publicada el 25 de setembre, l'expilot de Seva va parlar de la seva carrera, de com va ser la seva retirada i de temes d'actualitat en el motociclisme de competició però també de política. «Sóc espanyol però cal respectar també els catalans», va ser una de les últimes respostes de Crivillé a les preguntes del periodista del diari madrileny.  

No es posiciona ideològicament 

El comentarista esportiu va saber contestar amb molta diplomàcia la comprometedora pregunta que li van fer: «Vostè ha hagut de representar moltes vegades a Espanya. «Com ha viscut el conflicte català?».  La resposta de Crivillé va ser la següent: «Jo ho he viscut bé, perquè respecto tothom. Crec que amb respecte s’eviten problemes», a més d’afegir que «és un conflicte polític i prefereixo no entrar», demostrant que el més important per ell són les motos .  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No hay que rendirse nunca #victoria en el circuit 1999 #class 500c.c#2t #movistarmotogp #amv #

A post shared by Alex Criville (@alexcrivilletapias) on

L’expilot també va ser preguntat sobre si la seva família era una de les «fragmentades per l'independentisme». Crivillé va contestar de manera breu i contundent: «No és el cas, no», provocant que el periodista no incidís en aquesta qüestió. 

Els seus cavalls, el seu remei per combatre la nostàlgia per competir 

Entre altres temes, va donar detalls de com va superar la depressió típica de molts esportistes d’alta competició  quan anuncien la seva retirada. El pilot català explicava que «jo el que vaig fer és anar-me a la muntanya. Tinc una finca amb cavalls i vaig començar a competir per desconnectar». Les seves xarxes socials donen fe de la gran passió que sent per aquests animals.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to the family #endurancecriviteam #linka&nohuai

A post shared by Alex Criville (@alexcrivilletapias) on


Comentaris

envia el comentari