Fotomuntatge amb les cares de les futbolistes del FC Barcelona Aitana Bonmatí i Alexia Putellas somrient

Alexia Putellas i Aitana perden una de les seves grans companyes: adeu imminent

Una de les companyes d'Alexia Putellas i Aitana Bonmatí diu adeu definitivament

Alexia Putellas i Aitana Bonmatí, dues de les futbolistes de moda, s'han hagut d'acomiadar d'una de les seves companyes. Es tracta de Laia Codina, que fins ara era defensa del FC Barcelona.

Les futbolistes han estat aquesta setmana, després de guanyar el Mundial de futbol, celebrant la victòria a Madrid. I ara moltes ja es troben de vacances, com és el cas d'Alexia Putellas.

La campiona passa uns dies de descans a Eivissa, acompanyada de Jenni Hermoso i altres companyes de la Selecció. I allunyades de tot el soroll mediàtic del cas Rubiales. També Aitana Bonmatí ha tornat a la seva ciutat per celebrar i passar temps amb la seva família i els amics.

Encara que això és una cosa que no ha pogut fer Laia Codina. La jove es desplaçarà aquesta setmana a Londres per fitxar pel seu nou equip, l'Arsenal.

Alexia Putellas i Aitana Bonmatí: un adeu imminent

Aitana Bonmatí i Alexia Putellas s'han hagut d'acomiadar de Laia Codina. Són dies de soroll mediàtic pel cas Rubiales, i també, és clar, per la victòria d'Espanya al Mundial de futbol femení.

I aquests dies són els que ha aprofitat Laia Codina per fer un pas més a la seva carrera esportiva. La jove defensa fitxarà properament amb l'Arsenal.

Per això, aquesta mateixa setmana viatjarà fins a Londres per passar la revisió mèdica. Un traspàs el de Laia Codina al club 'gunner' que es produeix mitjançant un pagament ja prèviament parlat entre el Barça i l'Arsenal.

Laia Codina marxa del Barça

El traspàs de la futbolista a l'Arsenal ja es va anunciar la setmana passada. Tot i que Laia Codina tenia diverses opcions a sobre la taula, l'equip anglès és el que finalment l'ha convençut.

I és que el club 'gunner' buscava reforçar la defensa, motiu pel qual la catalana seria el fitxatge perfecte. Tot i això, al FC Barcelona ningú tenia la certesa que Codina buscava anar-se'n.

Tot i que, després de comunicar-ho, el club va buscar ofertes i va aconseguir negociar el traspàs a l'Arsenal. I és que la jugadora no havia tingut un paper rellevant al Barça aquesta temporada passada després del seu retorn de Milà.

Motiu pel qual hagi decidit mirar endavant i començar des de zero en un club com l'Arsenal. I en una lliga com l'anglesa, que té un alt nivell competitiu.

Cosa que, sens dubte, després de destacar al Mundial amb un paper principal, seria determinant per a Laia Codina per escollir el seu proper club.