Imatge d'Alfred Rodríguez Picó a 8tv

Alfred Rodríguez Picó: el secret del seu matrimoni i el seu gran drama

El meteoròleg es va casar l'any 2006 amb en José

Alfred Rodríguez Picó és i sempre serà un dels grans meteoròlegs del nostre país. Picó té 64 anys i viu amb el seu marit José. A més, continua dedicant-se a la meteorologia a mitjans com La Xarxa i a la seva empresa Taiko Meteorologia. La trajectòria professional d'Alfred Rodríguez Picó és brillant, encara que en alguns moments no ho ha tingut fàcil.

Com hem esmentat anteriorment, la parella de Picó és en José. Amb qui es va casar l'any 2006. Així ho va revelar el mateix protagonista l'any 2007 en una entrevista a El Periódico. Picó i José ja fa més de 10 anys que viuen plegats i en l'esmentada entrevista, l'home del temps va revelar el secret del seu matrimoni i com ho combina amb el seu entusiasme per la meteorologia.

«El que ell ha de tenir és paciència»

A l'entrevista, li van preguntar com portava el seu marit la seva passió per la seva professió. «El que ell ha de tenir és paciència, perquè si la borrasca o la neu arriba de matinada sense voler el desperto perquè vaig corrent d'una banda a l'altra fent fotos dels llampecs i dels trons, cridant d'eufòria. Però ja està acostumat a les meves bogeries. Fa vuit anys que vivim junts».

Així, amb aquesta confessió, Alfred Rodríguez Picó posava sobre la taula el secret del seu matrimoni. I és que sovint la clau és la paciència i el respecte per l'altre. I és que ambdós tenen professions completament diferents, ja que en José «treballa amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l'OBC», va explicar Picó a El Periódico

El gran drama d'Alfred Rodríguez Picó

Alfred Rodríguez Picó, va acomiadar-se definitivament de TV3 l'any 2002. Des d'aquell moment, van córrer infinitat de rumors sobre el motiu del seu adeu. És per això que Picó, l'any 2021, en una entrevista realitzada al programa '8maníacs' dels diumenges a 8tv, va voler apagar qualsevol rumor i dir d'una vegada per totes el veritable motiu del seu adeu de TV3.

Segons va explicar el meteoròleg, treballava a la vegada a TV3, Catalunya Ràdio i La Vanguardia i per aquest motiu «vaig col·lapsar. La meva vida no podia continuar així». Alfred Rodríguez Picó va explicar que va marxar de TV3 perquè estava cansat «no tenia gràcia, i es va dir que jo tenia la sida o que m'havia atropellat un camió o que marxava a Telecinco».

Rodríguez Picó va patir una pressió molt forta, fins a tal punt de veure's obligat a fer un reportatge per la revista Lecturas «en vestit de bany per demostrar que no tenia el VIH». A més, va patir un episodi homòfob: «Un dia al metro uns caps rapats em van cridar Eh eres el hombre del tiempo, maricón».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Assetjament a TV3

El meteoròleg va passar per moments de sobrecàrrega de feina, però aquest no va ser l'únic motiu per dir adeu definitivament a la cadena pública catalana. «Les comarques del Ripollès i la Cerdanya em van declarar l'any 93 persona non grata perquè vaig predir una nevada per diumenge i va arribar dilluns», va confessar.

L'ex de TV3va assegurar que va necessitar ajuda psicològica perquè «a dins de TV3 em van fer un mobbing molt potent i jo no entenia res». Alfred Rodríguez Picó, ja ha fugit de tota aquesta pressió i ara viu plàcidament fent el que més li agrada.