Els lladres han entrat en dos hotels del Baix Llobregat

Allau de reserves als hotels per hores de Barcelona

Els clients s'hauran d'adaptar a molts canvis per la nova normalitat

La quarantena s'ha fet llarga, i per uns més que per altres. Moltes parelles han quedat separades pel confinament i els amants han hagut de deixar a una banda les seves trobades clandestines. Sembla però que els més afectats per aquest distanciament social han dit prou i els hotels que ofereixen servei per hores en seran els grans beneficiats.

Els coneguts com a 'Love Hotels' estan rebent una allau de reserves. Ho corroboren precisament alguns allotjaments d'aquesta mena a  Barcelona, com l'H Regàs o La França, que han parlat del fenomen amb 'Crónica Global'.

Aquest augment de reserves es gestionarà ara de manera molt diferent de com s'hauria fet abans de l'estat d'alarma per coronavirus. Ara les coses han canviat i els hotels i els seus clients han d'adaptar-se a la nova normalitat. Evidentment, l'H Regàs ha confirmat al mitjà citat que no obrirà portes fins que la ciutat passi a la fase 1 de la desescalada.

«Això ja no serà arribar i entrar»

El motel La França també es prepara per a l'obertura. «Quan obrim no serà com abans. Tenim 74 habitacions, que seran sempre sota reserva i amb una ocupació màxima del 50%», avisen. A l'hotel no hi haurà servei d'aparcar el cotxe com abans, ni bar. I a més de reduir el límit de clients, s'allargarà el temps que es pot estar en l'habitació per evitar un excessiu flux de persones i poder realitzar les tasques d'higiene i desinfecció adequadament.

«Això ja no serà arribar i entrar», diuen des del Casita Amarilla. i és que el servei d'hotel per hores  es caracteritzava fins ara per la facilitat amb què una parella podia accedir-hi. Ara les coses canvien. Aquest últim, per exemple, ha decidit que limitarà el seu horari a quatre hores al matí i tres a la nit. «Hem adquirit aparells de desinfecció amb ozó, mampares i repartirem mascaretes i guants al personal», afegeixen. Compte enrere per a una nova manera de funcionar.