Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra alliberen una dona retinguda en un pis de Tortosa

Un home de nacionalitat pakistanesa la tenia retinguda perquè es volia casar amb ella i tenir documentació europea

ACTUALITZACIÓ 10.55 h

L'autor dels fets que havia retingut a la dona a Tortosa va ser detingut pels Mossos d'Esquadra i després va passar a disposició judicial aquest passat divendres. Avui diumenge s'ha donat a conèixer que finalment el jutge ha decidit deixar-lo en llibertat amb càrrecs.

Els Mossos d'Esquadra han alliberat a una dona que havia estat més de 20 dies retinguda contra la seva voluntat  en un pis de Tortosa. Els agents van detenir el 17 de juliol a un home de 31 anys i nacionalitat pakistanesa com a presumpte autor d’un delicte de detenció il·legal.

Els agents van  rebre un avís de l'Europol  on comunicaven que una dona de nacionalitat eslovaca i de 42 anys, havia realitzat una trucada a la policia d’Eslovàquia on explicava que un home la mantenia retinguda en un habitatge contra la seva voluntat.

La víctima va manifestar que l'home l'havia amenaçat de mort  si intentava demanar ajuda o escapar, ja que ell la tenia retinguda perquè pretenia casar-se amb ella per obtenir la documentació europea.

L'home es volia casar amb ella per tenir la documentació europea

Els Mossos d'Esquadra van  iniciar una curosa investigació amb les poques dades que la víctima havia pogut facilitar a la policia d'Eslovàquia, on detallava que des del pis veia un pont vermell per on passava un riu i que a l'interior de l'habitatge havia trobat algun paper amb una adreça de la localitat de Tortosa.

Després de diverses indagacions els investigadors van poder determinar la ubicació del pis i després d'una discreta vigilància van alliberar la dona retinguda i van procedir a detenir al seu raptor.

La víctima va explicar als agents que havia conegut al seu raptor a Eslovàquia a partir del germà d'ella, i que com els dos havien d'anar a Espanya per motius laborals van decidir viatjar junts. Un cop a Tortosa el raptor la va retenir en un pis amb l'objectiu de casar-se amb ella i poder aconseguir documentació europea.

També et pot interessar...