4de8 amb l'agulla descarregat de la Jove de Tarragona als Pallaresos

Altres actuacions castelleres del primer cap de setmana d’agost

Els Pallaresos, Constantí, la Mora i Sant Vicenç de Calders n’han estat els escenaris

El mes d’agost ha començat amb intensitat. A més de Vilanova, Andorra, Vila-seca i Vilabella, també hi hagut les festes majors dels Pallaresos, Constantí, la Mora i Sant Vicenç de Calders que han acollit diades amb la participació de colles de la demarcació de Tarragona.

Jove i Sant Pere i Sant Pau es troben als Pallaresos

A última hora de la tarda de diumenge, el carrer Nou dels Pallaresos va acollir l’actuació de festa major amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, dues colles que van alçar construccions de vuit pisos.

Després de brillar el dia abans a Vilanova, la Jove de Tarragona es va prendre amb més tranquil·litat la visita als Pallaresos. Els liles van completar el 3de8, el 4de8 amb l’agulla i el 4de8. A la ronda de pilars, es van anotar el pilar de 6.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, colla que no va poder actuar dissabte a la Fatarella per la manca d’ambulància, van descarregar el 3de8, el 2de7 i el 4de8. A la ronda de pilars, també van fer l’aleta al pilar de 6.

Clàssica de vuit dels Xiquets a Constantí

Els Xiquets de Tarragona també han doblat l’activitat aquest cap de setmana.  A Constantí, els ratllats van continuar rodant la gamma bàsica de vuit pisos.  Es van anotar el 3de8, el 4de8 i el 2de7.

A plaça, també hi van acudir els Xiquets del Serrallo, que també afronten el tram final de preparació de cara a Sant Magí. Els del barri mariner van completar la clàssica de set amb el 2de6, el 3de7 i el 4de7.

3de7 dels Nois de la Torre a la Mora

Les festes de la urbanització tarragonina de la Mora només van veure un castell de set enguany. Els Nois de la Torre van descarregar el 3de7 de sortida. A la segona ronda, van carregar el 2de6 i finalment van acabar amb el 4de6 amb l’agulla.

Els Castellers d’Altafulla  van completar tres castells de sis. Els de Ca l’Ixart es van anotar el 2de6, el 3de6 amb l’agulla i el 3de6.

Els Minyons de l’Arboç van repetir la diada que el cap de setmana passat havien fet a Sitges. Els de la camisa vermella, que encara no han fet cap castell de set, van descarregar el 3de6, el 4de6 i el 3de6 amb l’agulla.

Castells de 7 dels Nens a Sant Vicenç

Divendres a la nit, Sant Vicenç de Calders va veure els Nens del Vendrell després de la diada de Santa Anna. La colla de la capital del Baix Penedès hi va portar el 3de7, el 4de7 amb l’agulla i el 4de7 després d’un intent desmuntat.

A la mateixa diada, també hi van acudir els Castellers d’Altafulla. Els de la camisa lila van completar el 3de6 amb l’agulla, el 2de6 i el 3de6.