4de7 amb l'agulla dels Xiquets del Serrallo a Altafulla

Altres diades castelleres del darrer cap de setmana de juliol

La Pineda, Altafulla, Maria Cristina i Mediona han estat els escenaris

El juliol arriba a la seva fi. A banda de les diades importants del cap de setmana, també convé destacar les jornades castelleres que s’han fet a la Pineda, Altafulla,el barri tarragoní de Maria Cristina i Mediona, places que han comptat amb la participació de colles de la demarcació.

 

Doblet de Sant Pere i Sant Pau

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han tingut doble sortida en aquest últim cap de setmana de juliol. Dissabte van ser a les festes de Sant Jaume de la Pineda i diumenge a la festa major del bari de Maria Cristina.

 

A la Pineda, la colla que dirigeix David Lobo es va anotar el 2de7, el 4de7 amb l’agulla i el 5de7.  Per la seva banda, els Xiquets de Vila-seca, a una setmana de la seva festa major, van enlairar el 2de6, el 3de7 i el 4de6.

 

Diumenge, a Maria Cristina, els del barri cooperativista van actuar en solitari amb motiu de les festes d’estiu. Es van anotar el 4de7, un intent desmuntat de 4de7 amb l’agulla, el 3de7, el 2de6, el pilar de 5 i dos pilars de 4.

 

Els Xiquets del Serrallo porten la gamma alta de set a Altafulla

La diada d’Estiu d’Altafulla d’enguany va comptar amb la participació de quatre colles. Els Xiquets del Serrallo van sortir-ne amb el millor resultat de plaça. Els del barri mariner van descarregar el 4de7, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7.

 

Els Nois de la Torre van completar el 3 i el 4de7 com a millors castells. També van sumar el 3de6 amb l’agulla. La colla local, els Castellers d’Altafulla, també van descarregar el 3de7. A més, es van anotar el 2de6 i el 5de6. La quarta colla a plaça, els Salats de Súria, es van apuntar el 3de6, el 3de6 amb l’agulla i el 2de6 després d’un intent desmuntat.

 

3de6 dels Torraires a Mediona

Els Torraires de Montblanc van acudir diumenge a la festa major d’estiu de Mediona. Els de la camisa grana es van anotar únicament el 3de6 i dos pilars de 4. També van desmuntar el 3de6 amb l’agulla en dues ocasions.

 

La colla local, els Castellers de Mediona, va estar d’enhorabona amb un altre 4de7 descarregat. També van completar el 5de6 amb l’agulla, el 3de6, el 4de6 i tres pilars de 4.