L'Amèlia, l'àvia més longeva de les nostres comarques celebra el seu 108è aniversari

L'Amèlia, la dona més longeva de les comarques de Tarragona, celebra el seu 108è aniversari

L'alcalde de l'Arboç, el seu poble natal, i alguns regidors, li han ret un homenatge en nom del municipi

Tan eixerida com sempre, l’Amèlia Guardià —'l’Amèlia de l’Arboç'— celebra aquest divendres, 22 de novembre, 108 anys de vida. L’arbocenca, que no es va perdre la cita amb les urnes el passat 10 de novembre, festeja avui un segle i vuit anys, esdevenint la dona més gran del Penedès i de totes les comarques tarragonines.

L’Ajuntament de l’Arboç, fidel a la cita, ha volgut retre homenatge a la seva ciutadana il·lustre i l’alcalde, Joan Sans, acompanyat d’alguns regidors, s’han desplaçat fins al seu domicili, per fer-li entrega d’un ram de roses i d’un necesser amb productes de farmàcia.

Nascuda l’Arboç tal dia com avui, per Santa Cecília, patrona dels músics, l’Amèlia ha viscut incomptables canvis socials al llarg de la seva dilatada vida. Filla de casteller, va treballar a la desapareguda fàbrica de calçotets de la vila.

Entre les seves aficions, en destaquen la punta al coixí, que ha practicat fins que la vista li ho ha permès. L’Amèlia té dos fills, nou néts i quatre besnéts i, avui dia, viu amb el seu fill al seu Arboç natal. Des d'aquí, per molts anys Amèlia!

També et pot interessar