Imatge de recurs d'una detenció dels Mossos d'Esquadra.

Amenacen amb un extintor un conductor d'autobús i causen destrosses a la Rambla Nova de Tarragona

Els fets van succeir el diumenge al matí | El presumpte autor dels fets va ser detingut

Aquest diumenge, 22 de desembre, ha estat mogut per la zona de la Imperial Tarraco i la Rambla Nova de Tarragona. Un grup de persones ha causat diverses destrosses, a més d'amenaçar un conductor d'autobús amb un extintor del vehicle públic. Un d'ells, a més, ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra com a presumpte autor d'un delicte de lesions en grau de temptativa i un altre de danys, segons informa el Diari de Tarragona.

Amenaces i destrosses a Tarragona

Els fets succeïen als voltants de les set del matí del diumenge. Un grup de persones arribava a la Imperial Tarraco amb autobús des d'una zona de festa de la Costa Daurada. Abans de baixar del transport públic, aquests, haurien amenaçat al conductor del vehicle amb un extintor per intentar colpejar-lo al rostre. Afortunadament, la víctima va aconseguir sortir de l'autobús abans de ser agredit.

Després d'això, tots junts anaven causant destrosses en tot el que trobaven pel seu davant mentre pujaven per la Rambla Nova de Tarragona. Una cabina telefònica i l'aparador d'una farmàcia, en van ser les primeres víctimes. En succeir aquests fets, es va alertar als Mossos d'Esquadra, que van activar diverses dotacions, en cerca dels sospitosos. 

En trobar un grup que coincidia amb les informacions donades, els Mossos els van aturar, en adonar-se que un d'ells tenia ensangonada la mà. Aquest va ser detingut com presumpte autor de l'intent d'agressió i danys materials.  A més, tenia antecedents per robatoris. Durant les pròximes hores passarà a disposició judicial.

També et pot interessar: