Jordi Évole en la trobada dels guanyadors de l'Ondas de 2019

El dia en què Jordi Évole va 'burlar-se' de Pau Donés en directe

Els dos mantenien una molt bona amistat

Jordi Évole és un dels periodistes més coneguts d'Espanya per les seves entrevistes i la seva manera tan particular de parlar sobre temes d'actualitat i dels seus protagonistes. Tanmateix, l'any 2002 era guionista del programa de TV3 'Una altra cosa', d'Andreu Buenafuente. Aleshores era conegut com 'El Follonero', ja que es dedicava a molestar els seus companys i els convidats al programa.

Donés i Évole, una amistat des dels seus inicis a televisió

Un dels moments més destacats va ser durant la visita de Pau Donés. El cantant de Jarabe de Palo, que ha mort avui dimarts, 9 de juny, va ser el convidat estrella d'aquella nit i va actuar el directe. «Això què és, l'àlbum nou? Això és el de sempre. 40 anys fent el mateix. Bonito... Depende... És el de sempre. En comptes de 'Jarabe de Palo' són 'Jarabe del mismo palo'. Sempre és el mateix», va exclamar Jordi Évole davant l'estupor del públic.

La relació entre els dos va ser molt propera, tant és així que el músic va col·laborar per a una promoció de 'Lo de Évole'. El periodista ha estat dels primers a mostrar el seu condol a Twitter: «Pau. Gràcies per tant. Per la teva amistat. Pel teu exemple».