Pau Gasol abrazado a Pau Donés en la boda del jugador de basket

L'adeu que deixa tocat Pau Gasol: «Et trobaré a faltar»

El jugador de bàsquet era íntim amic de Pau Donés, mort aquest dimarts per un càncer

Pau Gasol, amic íntim de Pau Donés des de fa molts anys, i la seva dona, Catherine McDonnell, han acomiadat el cantant de Jarabe de palo amb un emotiu missatge a 'Instagram' en què confessen que el «trobaran molt a faltar» i es confessen agraïts per cada minut que van passar junts.

«Gràcies, Pau per transmetre'm tanta vida, Il·lusió i alegria en cada moment que he tingut la sort de compartir amb tu. Records com aquest els guardaré com un tresor la resta de la meva vida. Et trobaré molt a faltar, amic meu», deia el text de l'esportista al costat d'una imatge de tots dos junts i fent el gest surfista amb els dits del senyal de shaka.

Convidat a la boda de Gasol

La imatge escollida per Pau Gasol va ser realitzada en les noces del jugador de bàsquet amb la seva dona Catherine el 7 de juny de 2019. Donés va ser un dels convidats a l'enllaç, que es va celebrar a San Francisco. En aquells temps, l'intèrpret català residia amb la seva filla Sara, de 16 anys, a Califòrnia.

La dona de Gasol ha comentat la imatge penjada a xarxes per Gasol: «Tants moments especials i records. Dos Paus llegendaris», afirmava Cat, que també va acomiadar a Donés amb una altra foto al costat d'ell en les seves noces: «Ja et trobem a faltar molt, Pau. Gràcies per ser una ànima tan bella. Em sento molt afortunada d'haver-te conegut. Gràcies per tots els moments especials, les valuoses lliçons de vida i els xats, i tots els bells records i rialles. Mai seràs oblidat i t'estimarem per sempre», confessava la nord-americana.

Gasol i Donés sempre van fer gala de la seva gran amistat a través de les xarxes socials. L'abril de 2017, durant l'última gira de Jarabe de Palo per Estats Units, el de Sant Boi va visitar al seu amic. «Gran sopar ahir després del partit amb el meu amic Pau! Aquesta nit Jarabe de Palo toca a San Antonio al The Aztec Theatre! Moltes gràcies per la visita, mestre», va escriure Gasol, que avui plora la mort del seu íntim amic Pau Donés.