Què són l'amor kàrmic, les flames i les ànimes bessones?

A la vida, cadascuna de les relacions que tenim fa una funció concreta

.
Definició i diferències entre amor kàrmic, flames bessones i ànimes bessones | Horóscopo Mágico

T'has demanat mai si aquell ésser especial i tu sou ànimes bessones i si us uneix algun destí inevitable que us faria estar junts?

La majoria de persones d'aquest món han viscut alguna o algunes històries d'amor. N'hi ha de dolces i que ens fan ser millors, d'altres de dramàtiques que ens causen molt de patiment, d'altres que són totalment impossibles però que no podem esborrar del nostre cap... Quins trets comuns tenen? 

Doncs que totes amaguen alguna connexió de tipus còsmic, tal com ha explicat 'Horóscopo Mágico', i que podrien ser flames bessones, ànimes bessones o, en alguns casos, amors kàrmics. Vols saber en què consisteix cadascun d'aquests tres conceptes, quines finalitats tenen i quins trets els distingeixen? Doncs continua llegint.

  • Contingut relacionat: Classes de gelosia i maneres d'identificar-les

 

Amor kàrmic i flames i ànimes bessones: definició i principals diferències

Per un instant, mirem de pensar en els lligams de parella que, de mica en mica, van donant forma a la història de la nostra vida. Es tracta d'uns vincles que es fonamenten en els sentiments d'amor que podem tenir per algú altre però que tenen un objectiu que se situa molt més enllà d'allò que en un primer moment podem concebre.

 

En qualsevol cas, qualsevol classe de vincle còsmic que trobis en el lligam de parella que mantens ara o que vas mantenir en un passat constarà d'un objectiu dins del teu camí. Ara bé, la diferència més important entre l'amor kàrmic, les flames i les ànimes bessones és el paper que duen a terme pel que fa a la nostra existència i la manera que tenen d'afectar-nos.

 

  • També pots llegir: La baralla espanyola al tarot: usos i significat

N'hi haurà que faran que ens trobem en una situació en què cal superar determinades coses de manera definitiva, algunes altres ens faran companyia durant el camí a través de la seva afinitat i, en cas que siguem afortunats i l'instant arribi, podrem topar amb l'altra meitat que ens conforma, amb l'amor especial que farà que donem el millor de nosaltres mateixos.

 

Les companyes amb més afinitat, les ànimes bessones

Dels tres conceptes que hem esmentat, aquest és el que coneix més gent. Ara bé, cal que aclarim un element important per evitar possibles confusions: no és que sigui un individu que hagi de conformar la nostra meitat o que hagi de ser un i prou. En realitat, aquest individu no necessàriament ha d'esdevenir la nostra parella.

 

.
Cadascú pot tenir diverses ànimes bessones | Horóscopo Mágico

Les persones no tenen una ànima bessona i prou. De fet, en podem tenir i trobar diverses mentre vivim, i aquestes persones poden ser tant parelles nostres com amics o familiars. Al llarg de la vida, en podem trobar en instants ben diversos, però normalment hi topem quan un amor kàrmic queda enrere.

 

  • No et pots perdre: Quines zones del cos són erògenes i com s'estimulen?

Amb aquesta gent, connectem de manera automàtica: es produeix un sentiment de complicitat i harmonia d'una manera curiosa i ben natural, entre persones que abans eren completes desconegudes. I contràriament a allò que passa amb els amors kàrmics, les ànimes bessones mantenen un vincle en què l'afinitat i la similitud predominen i les coses flueixen de manera òptima.

 

Igualment, aquests individus ens fan un acompanyament mentre l'essència personal que tenim es va fent més forta, però més que condicionar els canvis que hem de fer, ens fan adonar dels punts forts que tenim, de les virtuts que ens caracteritzen i dels nostres potencials ocults. Amb ells, apareix la nostra millor versió.

 

Els amors kàrmics: uns mestres de cap a peus

Aquí estem parlant d'aquell vincle que has pogut tenir amb algú amb qui has experimentat una connexió i un magnetisme molt potents, per un motiu que no pots arribar a saber i que podria trobar-se ben lluny de qualsevol lògica, i amb qui pots tenir conflictes explosius de manera força habitual. 

 

.
Cadascun d'aquests tres conceptes té uns trets concrets que el distingeixen dels altres | Horóscopo Mágico

Són individus que es creuen amb nosaltres amb un objectiu concret: transformar el sentit i la forma de la nostra existència, per mitjà d'un canvi molt potent. Ens ensenyen totes les coses que no tenim ganes de ser i ens situen més a prop de les nostres limitacions, per tal que les ampliem i les superem i, d'aquesta manera, siguem capaços d'anar més enllà per arribar a les nostres metes quan sigui l'instant adequat.

 

Aquesta mena d'amor fa que apareguin els conflictes com una manera de fer que avancem cap a un nivell superior en l'àmbit personal, cosa que farà que ens transformem per créixer sense límits i ser millors. 

 

Una diferència important entre els amors kàrmics i les ànimes bessones és que, en els primers casos, no hi haurà mai harmonia en les relacions de parella, perquè la compatibilitat no és possible. En altres paraules, són persones destinades a xocar irremeiablement i, encara que totes dues ho intentessin un cop rere l'altre, qualsevol trobada entre elles estaria lligada al dolor i a les disputes.

 

  • Article recomanat: Què són els txakres i quin significat tenen?

Aquest és, de fet, el quid de la qüestió. Normalment simbolitzen el nostre antagonista, un individu que xoca amb nosaltres de manera ferma però ben necessària, per tal que s'estimuli tot allò que ens calia aprendre per seguir avançant en el nostre creixement personal.

 

Per cada topada amb aquesta persona, aprenem coses que ens calia assimilar per tal de prosseguir el nostre trajecte vital. En aquest sentit, l'amor kàrmic marxarà de la nostra vida quan toqui. Aleshores, no el retinguis, i no et preocupis perquè serà un moment en què ja estarà tot a punt perquè puguis trobar-te amb la teva flama bessona. Ara bé, no ens precipitem.

 

La nostra meitat autèntica, la flama bessona

Aquí cal fer una precisió: molta gent confon les flames bessones amb les ànimes bessones. Les flames, però, són la representació per excel·lència de l'harmonia absoluta i la unió ideal entre dos individus.

Molts diuen que constitueixen dues parts d'una única ànima que es troba dividida en dos cossos diferents, d'individus que tenen el destí de tornar-se a trobar. Això no obstant, aquestes dues persones únicament podran retrobar-se i experimentar aquest amor tan especial quan pertoqui i estiguin totalment a punt.

 

.
Les flames bessones representen una unió molt especial | Horóscopo Mágico

Això sí, un dels instants més plens de màgia que existeixen en aquest món és el moment en què, per primera vegada, es miren. És un espectacle únic poder presenciar el moment en què es troben els ulls de tots dos i són incapaços de treure'ls de sobre de l'altre, un instant en què no cal parlar i sembla que ja s'hagi dit tot. 

 

  • Potser t'interessa: Descobreix què és el sexe tàntric

Aquest moment tan preciós és meravellós. Les flames bessones, dues persones que no es coneixien, sembla que han vist entre la massa de gent una persona que sempre han conegut, únicament amb la mirada i sense haver de dialogar, una persona que els provoca un seguit d'emocions màgiques que són inexplicables a nivell de lògica. Ara bé, al seu interior hi ha quelcom que els afirma que aquestes emocions tenen molt de sentit. Des d'aquest instant, el món de la persona es transforma per complet.

 

Aleshores comença una etapa en què s'haurà de passar per diversos obstacles per tal de retrobar-se amb la flama bessona. Totes dues persones tindran por, i les dificultats i els problemes poden ser molts. No és estrany, perquè l'existència de les dues flames que s'han trobat quedarà trastocada per complet i tot allò que són i que fan trontollarà. Ara bé, no només tindran problemes i dificultats, perquè gaudiran de la complicitat amb l'altra persona per poder tirar endavant.

 

Totes dues persones veuran que cap de les seves anteriors relacions sentimentals s'assemblarà a la de la seva flama bessona, que és un amor totalment sòlid i ple, que fa que l'altre tregui el millor que duu a dins i que, si cal, capgiri el món sencer, perquè aquesta mena d'oportunitats no es tornen a repetir, si tens la fortuna de viure-les.


Comentaris

envia el comentari