ERE

Amplifon anuncia un ERO que afectarà 188 treballadors, 90 a la fàbrica de Microson a Barcelona

Els treballadors realitzaran concentracions aquest dijous i el 2 d'octubre

El grup Amplifon, que va adquirir l'any passat els centres Gaes i la fàbrica de Microson a Barcelona, ha anunciat un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afecta 188 persones, segons ha informat CCOO. Segons la documentació aportada per l'empresa, hi hauria 98 acomiadaments a Amplifon i 90 a Microson, ubicada al Poblenou.

Concentracions en contra la mesura

Segons el sindicat, aquests acomiadaments «suposen el 65% de la plantilla, una xifra que representa una gran destrucció d'ocupació a Microson que podria posar en risc l'activitat productiva». CCOO ha convocat els treballadors a concentrar-se aquest dijous i el 2 d'octubre en defensa dels llocs de feina.

A banda de les concentracions davant de la botiga de Gaes del carrer Casp de Barcelona, els treballadors de Microson faran concentracions a l'empresa diàriament, coincidint amb el temps de descans. El sindicat ha instat la direcció del grup italià Amplifon «a  buscar alternatives  necessàries per evitar la pèrdua d'ocupació a les empreses del grup».

Els treballadors, juntament amb el sindicat, han creat la 'Unió de treballadors afectats per l'Acomiadament Col·lectiu del Grup Amplifon' i en el seu perfil de Twitter han començat a fer difusió sobre aquesta situació. Asseguren que  no els hi han proporcionat la informació adient a la situació, i per això exigeixen unes condicions dignes i diuen «NO» a l'ERO ni als acomiadaments.

També et pot interessar...