URGENT

🔥 Una deflagració en una empresa agrícola deixa un treballador ferit al Segrià

Els ancians guanyadors de la Grossa 2016, sols i en la residència després d'un any de rebre el premi

Molts d'ells no han gaudit de ser agraciats

L'administració de Loteria del número 4 del Passeig de l'Esperança de Madrid s'ha tornat famosa després que la Grossa caigués en aquest lloc el 2016. No obstant això, diversos dels agraciats han seguit amb les seves rutines, aquest és el cas de molts compradors de la residència pública 'Les Pañuelas'. Segons recull '20 minutos', la majoria de la gent gran segueixen al geriàtric.

No compartas lotería de Navidad sin haber leído esto
Imatge d'una mà al costat dels bitllets de loteria | Cedida

Encara que la majoria dels treballadors que sí que van comprar un dècim, han vist un increment en la qualitat de la seva vida, segons comenta el citat mitjà, gran part de la gent gran han sortit mal parats després de ser els protagonistes de molts articles l'any passat. En aquest sentit, molts dels octogenaris que ni tan sols rebien visites, s'han vist atrapats per l'aprofitament dels seus familiar després de sortir a la televisió. Segons informen algunes fonts del centre, molts són els familiars que han aprofitat els dècims de la gent gran.

Imagen de unos familiares junto a uno de los agraciados
Alguns dels familiars celebrant al costat dels ancians agraciats | RTVE

 

Ningú els acompanya

«Igual de sols o pitjor», amb aquestes contundents paraules reflexiona un dels treballadors sobre la situació de la gent gran. Per la seva banda, la residència repeteix aquest any amb el número guanyador: 66.513. Fins i tot, com relata el citat mitjà, ha augmentat la quantitat que han demanat. Però davant les escasses possibilitats de tornar a guanyar, els veïns del barri d'Acàcies segueixen mantenint l'esperança i inunden el local d'Agustín i María -els venedors de l'administració de loteria.

Pepa, una de las agraciadas
Pepa, una de les agraciades | Catalunya Diari

 

Més histories

A més de la realitat de la gent gran, hi ha altres relats que són una mica més amables amb els seus protagonistes. Aquest és el cas de diversos veïns del barri que han vist millorada tota la vida. Encara que molts neguen que amb 300.000 euros et puguis retirar, ben cert és que la grossa de 2016 els ha permès fer-se alguns capritxos, com una segona residència o fins i tot comprar-se els dispositius mòbils d'Apple.


Comentaris

envia el comentari