Andrés Iniesta, tot un home de negocis

L'última aventura del manxec com a empresari ha estat la promoció de cases rurals a Fuentealbilla a través d'una coneguda aplicació

Andrés Iniesta ha començat a publicitar cases rurals a Fuentealbilla.
Andrés Iniesta ha començat a publicitar cases rurals a Fuentealbilla | CatalunyaDiari.cat

Encara que Andrés Iniesta marxés fa uns mesos al Japó per seguir amb la seva carrera futbolística al Vissel Kobe, després d'abandonar el Futbol Club Barcelona, sembla que el manxec no ha deixat d'estar en contacte amb la seva terra. I és que, sorprenentment, el ja exjugador de la selecció espanyola absolutas'ha convertit en un dels clients més famosos de la plataforma de lloguer d'habitatges Airbnb.

Cases rurals per a famílies a Fuentealbilla

Amb la idea de promocionar l'oferta turística al seu poble, donar-lo a conèixer i, així mateix, vendre el nom de la seva bodega, Iniesta té diversos anuncis a Airbnb per oferir una experiència diferent de casa seva. A la pàgina web es poden trobar tres anuncis per unes cases rurals de la Bodega Iniesta destinades a famílies amb fills, tot i que també existeix la possibilitat de fer una escapada romàntica de una de les cases. Els preus varien des dels 120 euros fins als 240.

Una bona oferta, i més si li sumem la visita a la bodega, un tast de vins i un esmorzar, que s'inclouen al preu de la casa rural. D'aquesta manera, Iniesta aprofita per promocionar la Bodega de la seva família, definint l'empresa com una «bodega familiar en què la família controla tota la vinya i l'elaboració i comercialització dels seus vins a partir de la seva pròpia vinya a Fuentealbilla». 

Imatge d'una de les cases rurals que oferta Andrés Iniesta.
Imatge d'una de les cases rurals que oferta Andrés Iniesta | Airbnb

 

Andres Iniesta amplia l'opció de mercat de la Bodega Iniesta

El manxec va iniciar-se en el món de l'enologia fa uns anys, amb la intenció de crear un bon negoci que donés vida al poble de Fuentealbilla i feina per als seus habitants. Ara sembla que s'ha convertit en un excel·lent hostaler. Tot un home de negocis —com també ho podem dir, sens dubte, de Gerard Piqué— que a l'Àsia ha ampliat les possibilitats de mercat, ja que de ben segur, el seu vi s'està comercialitzant al Japó gràcies a la seva popularitat.


Comentaris

envia el comentari