Andrés Iniesta confessa que té por a volar

La seva feina fa que ho hagi de superar constantment
Andrés Iniesta ha confessat que li fa por volar.
Andrés Iniesta ha confessat que li fa por volar. | Cedida

Andrés Iniesta s'ha convertit en un dels jugadors més importants de Barça i del món, però tot i això són poques les vegades que fa pública la seva vida privada. Per aquest motiu, ha sorprès molts dels seus seguidors en confessar una de les seves majors pors: al central blaugrana li fa por volar. En declaracions per RAC105, ha assegurat que no ho passa molt bé quan es veu obligat a pujar en un avió, una pràctica bastant habitual en la seva vida a causa de la seva professió.

Aquesta confessió l'ha fet en una entrevista tipus test per la citada ràdio. Així doncs, quan li han preguntat: «Finestra o passadís», ha assegurat: «Prefereixo finestra, però no m'agraden els avions, diria que ho passo una mica malament». A més, també ha tractat altres aspectes com quan es va fer el primer petó, al que divertit ha contestat que va ser «al poble, tot i que no recordo l'edat».

  

Amb pijama i abraçat

Iniesta també ha parlat de la seva vida al llit. El blaugrana ha confessat que prefereix dormir amb pijama i sense mitjons i, el més important, abraçat a la seva parella. A més, admetia: «Abans era el típic que allargava l'hora de llevar-se cinc minuts, però després de l'arribada dels nens és més fàcil llevar-se aviat. Normalment em desperto cap a les 8 o 8.30».

 

Els seus preferits al Barça

Com és normal també ha parlat de la seva vida com a futbolista i sobre els seus companys al Barça. Iniesta ha assegurat que té bona relació amb tot l'equip i ha puntualitzat: «Evidentment, amb alguns tens més relació pel temps, com per exemple amb Busquets, Jordi Alba, Rakitic o Messi».

  

  

la meva banda preferida és Estopala pasta o els entrepans

 

 

Buen esfuerzo. Seguimos!!

Una publicación compartida de Andres Iniesta (@andresiniesta8) el

 

 

Un placer compartir este día contigo @leomessi

Una publicación compartida de Andres Iniesta (@andresiniesta8) el

 

 

Nueva victoria. Gran trabajo de todo el equipo Seguimos! Força Barça! @gerardeulofeu #Busquets

Una publicación compartida de Andres Iniesta (@andresiniesta8) elComentaris

envia el comentari