Nova executiva d'ERC a Valls.

Andreu Garcia, reelegit president de l’executiva local d’ERC a Valls

La nova executiva ha obtingut el suport unànime de la militància i està integrada per sis dones i sis dones

L’assemblea de militants d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Valls ha tornat a escollir Andreu Garcia com a president de la secció local. La renovada candidatura encapçalada per Garcia, que presideix l’executiva local des del 16 de juny del 2016, és totalment paritària i ha obtingut el suport unànime de la militància en l’assemblea que s’ha celebrat aquest dilluns a la nit.

La nova executiva està integrada, a més del president, per sis dones i sis homes al capdavant de les diferents secretaries i vocalies. «Valls tan sols tirarà endavant quan Esquerra estigui al davant, i per això treballem ja per assolir l'alcaldia el 2023», ha manifestat Andreu Garcia, que s’ha fixat l’objectiu de fer créixer Esquerra a Valls per esdevenir primera força en les properes eleccions municipals.

«Estem contents amb l’anterior mandat perquè els quatre regidors han fet una feina honesta i han treballat molt.  Les municipals no van anar tot el bé que esperàvem,  però hem guanyat un regidor i hem consolidat la nostra posició», ha afegit.

Els noms de la nova executiva d'ERC a Valls

La nova executiva local d’ERC Valls està formada per:  Andreu Garcia, president; Dèbora Fernández, secretaria d’Organització; Francesc Blasco, secretaria de Política Municipal; Jordi Secall, secretaria de Finances; Magda Jové i Letícia Vidal, secretaria de la Dona; Joan Maria Vinyes i Susanna Expósito, secretaria d’Imatge i Comunicació; Xavier Vilalta i Ció Iglesias, secretaria de Logística i Acció Política; Gemma Montserrat, vocalia de Comerç i Indústria; Jordi Cartanyà, portaveu representant del grup municipal, i Josep Ramos, representant del Jovent Republicà.

L’executiva comptarà amb l’ajuda externa de cinc membres més com a col·laboradors, que són: Josep Maria Roset, en temes de Política Municipal; Gabriel Duch, en Finances; Francesc Anguela, en Medi i Sostenibilitat; Tània Guasch, en Comerç i Indústria, i Marc Moncunill, en Logística i Acció Política.