Àngels Barceló

Àngels Barceló se sulfura amb el que ha vist a Madrid: «Insuportable»

Ha insistit en la importància d'«abandonar el jo» per lluitar contra la pandèmia

Àngels Barceló continua indignada amb la reacció d'alguns ciutadans a les mesures contra l'expansió del coronavirus. La periodista catalana ha repetit una vegada més a Cadena Ser la «gravetat sanitària i econòmica» de la situació: «Aquells que segueixen pensant que això no va amb ells, ja han tingut més de 24 hores per concloure que sí que hi va, que això va amb tots».

El detall que la treu de polleguera

I és que hi ha un detall en concret que la periodista catalana presenciava aquest diumenge a Madrid que l'enfada d'allò més. Barceló ha qualificat d'«insuportable» que hi hagués gent prenent-se el dia com un altre qualsevol, amb l'«irresponsable plaer de gaudir-lo, havent-hi poca gent als carrers i ningú a les carreteres».

«Això és cosa de tots», ha insistit la periodista, posant èmfasi en la solidaritat que ara es necessita més que mai i que es tracta ara d'«abandonar el jo i pensar en el nosaltres»«Si ens quedem a casa, no contagiem, així de senzill», ha reiterat. 

Àngels Barceló ha volgut fer un incís també en l'àmbit de la política al seu editorial, que ha titulat 'Abandonar el jo', apuntant que «no hi ha lloc per a la mesquinesa política, ni partidista, ni nacionalista». Ha recordat, finalment, que a la ràdio continuaran fent costat als oients perquè sentin que «passem la quarantena junts».