IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Antena 3 enregistrarà el seu anunci de Nadal a Manresa

La gravació provocarà talls en la circulació i prohibicions d'aparcament aquest dimarts i dimecres pels voltants del carrer de Jaume I

Antena 3 ha apostat per Manresa per gravar el seu anunci de Nadal
Antena 3 ha apostat per Manresa per gravar el seu anunci de Nadal | Antena 3

La cadena de televisió Antena 3 ha decidit apostar per una ciutat catalana per gravar-hi el seu espot nadalenc d’aquest 2018. L’escollida ha estat Manresa que acollirà l’enregistrament aquest dimecres 21 de novembre. El lloc concret on es realitzarà l’anunci serà entre el passeig de Pere III i el carrer de Jaume I.

Tot i que la gravació serà aquest dimecres, des de dimarts ja començaran les primeres afectacions pels veïns de la capital del Bages. Així, des del 20 de novembre ja no es podrà aparcar a tota la zona blava del carrer de Jaume I, de la muralla de Sant Domènec i de la carretera de Cardona, en aquest cas, entre la muralla esmentada i el carrer de Pompeu Fabra.

Talls al trànsit de vehicles però també de vianants

Durant la jornada de dimecres, concretament entre les vuit del matí i les deu de la nit, no es podrà circular en vehicles per tot el carrer de Jaume I. Els veïns que vulguin accedir als seus guals, ho hauran de fer seguint les instruccions de la productora encarregada de l’enregistrament, LNA Apartamento.

Mentre es produeixi el rodatge hi haurà també talls al trànsit de vianants. S'ha informat d'aquest fet a les activitats que tenen lloc en aquest carrer. El trànsit es veurà afectat de manera puntual amb talls de curta durada a la Muralla de Sant Domènec amb el carrer de Jaume I. Finalment, es mantindran tot el dia les prohibicions d’estacionament vigents des de dimarts.

«22 altra vegada», el nou anunci de la Loteria de Nadal

Un any més, poques setmanes abans que arribin les festes de Nadal, ja podem veure el nou anunci del 'Gordo'. Sota el seu característic eslògan, ‘El premi és compartir-lo’, enguany es fa un homenatge al ‘Dia de la Marmota’, un cop més amb un clar to emotiu.

El protagonista, en Juan, veu com es va repetint el 22 de desembre i la seva bitlleta resultada premiada un cop rere un altre. Aquest, però, realment no se n’alegra fins que decideix compartir el premi.    


Comentaris

envia el comentari