IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L’antic Bulevard Rosa es comença a renovar amb una agència de viatges ‘premium’

Un dels locals de la famosa galeria ha començat obres aquest dilluns i que espera atreure empreses com Decathlon o Nubar

El Bulevard Rosa
El Bulevard Rosa va tancar les portes el passat juliol | Cedida

 

L’antic Bulevard Rosa de Barcelona comença a transformar-se i ho fa amb l’inici de les obres d’una agència de viatges ‘premium’, que obrirà portes a l’abril. L’empresa mallorquina Barceló Viatges ha llogat el local de 350 metres quadrats que havia servit d’accés al recinte des del carrer València. Un local que des de 2010 fins a l’estiu de 2017 l’havia ocupat el supermercat Mary’s Market, impulsat per la família Vives, propietària del centre comercial.

Aquesta nova agència, segons avança 'Tot Barcelona', formarà part d’una línia exclusiva amb la qual Barceló busca posicionar-se al mercat turístic de gamma alta, amb assessories molt personalitzades i viatges a mida. Serà la primera botiga amb aquestes característiques que s’obri a Catalunya i estarà formada per una plantilla de vuit treballadors especialitzats en aquest segment.

Aquesta és la primera de les botigues confirmades des del tancament al juliol del Bulevard Rosa, un espai emblemàtic del passeig de Gràcia. Amb la intenció d’atreure marques internacionals l’espai es dividirà en locals de mida mitjana i gran. De moment Decathlon ha mostrat interès per establir-se, però la mítica avinguda modernista presenta dificultats per poder tenir un espai de càrrega i descarrega òptim.

També es vol ampliar el restaurant Nubar, del grup de restauració i oci nocturn Costa Este, situat en un ampli subterrani amb accés des de passeig de Gràcia 53. Amb aquesta acció l’empresa vol «guanyar visibilitat i sigui un local de referència al passeig de Gràcia», segons el copropietari de Costa Este, Ramon Bordas.

Interior del Bulevard Rosa
L'interior del Bulevard Rosa presenta algunes dificultats per les empreses que es volen instal·lar | Cedida

 

No totes les botigues troben llogater

La immobiliària encarregada de les empreses del Bulevard Rosa explica que «hi ha locals que no troben llogater». En concret un espai de 2.000 metres quadrats, ja que té un una forma «una mica més complicada», el que està complicant la seva venda.  Hi ha diversos factors que estan dificultant la venda de tots els locals, a part de la forma, els problemes de càrrega i descarrega, els sostres baixos o un ampli espai a l’interior de l’illa, són algunes de les dificultats que està presentant el Bulevard Rosa.


Comentaris

envia el comentari