Personal mèdic equipat contra el contagi del coronavirus

Treu negoci del coronavirus i s'ofereix per contagiar la gent

Hi ha gent que veu l'epidèmia com una oportunitat

Les autoritats sanitàries confirmen que el nombre de persones infectades per coronavirus supera el miler en tot l'estat espanyol. Ja són 25 les morts relacionades amb el Covid-19, 16 de les quals s'han produït a Madrid. Malgrat tot, enmig del desconcert i l'augment dràstic del nombre de contagis, hi ha un lloc per l'humor.

Un home s'ofereix per contagiar el coronavirus

Un usuari a les xarxes socials ha publicat un curiós anunci en paper signat per un tal Martin on es pot llegir el següent: «Cansat del treball, parella, fills i resta de la família? Necessites unes vacances? Per només 60 euros et contagio el coronavirus. Imagina't, quinze dies en quarantena, només tu, el teu comandament a distància i les teves sèries favorites».

Segons sembla, hi ha gent que veu l'epidèmia com una oportunitat de negoci, i més d'un li ha comprat l'oferta, a jutjar pels papers arrencats amb el número de telèfon i la direcció e-mail. «Últims 10 dies d'oferta, no perdis l'oportunitat i renova la teva subscripció a Netflix», es pot llegir al paper. Com diu l'usuari que penja el missatge, «hi ha autèntics herois amagats en aquest país».