Logo whatsapp
Imatge de Marc Ribas al Joc de Cartes.

L'anunci sorpresa de Marc Ribas sobre el 'Joc de Cartes' de TV3: no havia passat mai

Així ho ha revelat el presentador del programa

Després de l'ensurt del mes de gener passat, quan Marc Ribas va donar a entendre que 'Joc de Cartes'  arribava a la seva fi, ara, els més fidels seguidors sospirem alleujats després de saber que això no serà així. El programa continuarà al peu del canó com sempre ha estat.

Però, aquesta no és l'única bona notícia ni molt menys. I és que acaba de sortir a la llum que no haurem d'esperar molt de temps per a veure la nova temporada de l'espai català.

De fet, ja han començat les gravacions de la setena temporada, la qual s'estrenarà aquest mateix estiu. Per descomptat, hi ha molta expectació en l'ambient, ja que molts fans del programa estan desitjant de veure Marc Ribas en acció.

Això sí, ja us avancem que aquests seguidors hauran d'acostumar-se a un gran canvi que s'ha produït en el format...

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Marc Ribas revela el gran canvi del 'Joc de Cartes'

Tic-tac, tic-tac. No hi ha cap mena de dubte que Marc Ribas  està fent el compte enrere per a l'estrena de la nova temporada del concurs més famós de TV3, 'Joc de Cartes'. Una edició que tindrà com a pressupost la sorprenent quantitat d'1.440.295 euros.

Marc Ribas, només com ell ho sap fer, ha volgut donar detalls sobre aquesta pròxima temporada, amb una clara intenció de fer créixer la curiositat dels més fans del programa. Com ha revelat el de Girona, arriben canvis al concurs de cuina.

En primer lloc, els escenaris on tindrà lloc el format seran diferents. «Visitarem llocs on no hem estat mai, com Andorra», deia el cuiner a 'Tot són problemes' de TV3.

Però, sens dubte, el més nou del programa serà el sistema de votacions. Recordem que eren els participants i el mateix presentador els votants del concurs, tot i que cal destacar que el vot decisiu era el de Marc Ribas. Ara, això podria canviar, encara que ha volgut reservar-se aquest factor sorpresa.

«Hi haurà canvis en la mecànica de les votacions», va ser l'única cosa que va revelar. De manera que caldrà esperar que s'emeti aquesta temporada per a descobrir com funcionarà tot a partir d'aquest moment.