Un anunci sobre Catalunya s'endú el premi a millor film turístic del món

El film ‘La Ruta de l’Atzar’ guanya el premi del CIFFT en imposar-se a un total de 3.000 pel·lícules

Imatge del vídeo que ha guanyat el certàmen del CIFFT al millor film turístic
Imatge del vídeo que ha guanyat el certàmen del CIFFT al millor film turístic | CatalunyaDiari.cat

El turisme català està d’enhorabona. El film turístic per promocionar Catalunya ‘La Ruta de l’Atzar’ ha guanyat el premi a millor film turístic del món del 2018 concedit pel Comitè Internacional de Films Turístics (CIFFT). El curtmetratge, que narra la història de dues noies que segueixen d'un cantant després de trobar el diari del seu viatge per Catalunya, s’ha endut el premi després d’imposar-se a un total de 3.000 pel·lícules.

Es tracta, a més a més, d’uns premis que es consideren els ‘Oscars’ dels films turístics. Octavi Bono, director general de Turisme, s’ha congratulat per la «feina ben feta» i, en aquesta línia, ha explicat: «Estem francament feliços i orgullosos. El film dona valor afegit al turisme a Catalunya».

 

El vídeo, un homenatge a Catalunya

I és que la pel·lícula va més enllà de promocionar el turisme a Catalunya. La història de les dues noies es preveu també com un homenatge a punts de la geografia catalana com la Costa Daurada, Tarragona, la Costa Brava, Girona, Montserrat, Lleida o els Pirineus.

Una altra de les notes entranyables del film és la música. Una versió del ‘Qualsevol nit pot sortir el sol’ de Jaume Sisa complementa un vídeo que, ja de per sí, és d’allò més especial. En aquesta mateixa línia, també cal destacar que la pel·lícula és una creació de l'agència de publicitat Chârles Barcelona amb Carles Patris i David Pérez al capdavant i ha estat realitzada per Román Parrado.

El cinema i el turisme català, doncs, sumen un nou èxit amb un premi que, segons Octavi Bono, aportarà «valor afegit» al turisme que s'acull a Catalunya


Comentaris

envia el comentari