Dani Alves, amb la samarreta del Barça en un partit davant el Levante UD.

Anuncien un canvi d'última hora a Dani Alves a la presó de Brians

L'exfutbolista culer, a part ha demanat comparèixer de nou davant la jutgessa

Novetats en el cas Alves. Justícia ha decidit canviar de presó al jugador brasiler i traslladar-lo del centre penitenciari de Brians 1 a Brians 2. Aquest canvi es podria interpretar com un tracte de favor cap a l'exculer, ja que en aquesta nova presó només hi ha presos condemnats i disposa de cel·les individuals amb dutxa a l'interior de cada habitacle.

Per una altra banda, el futbolista brasiler, acusat d'una possible agressió sexual, hauria demanat tornar a comparèixer davant la jutgessa. Amb això Dani Alves voldria aclarir alguns fets i matissar diverses contradiccions que va tenir en la seva declaració. L'ex del Barça hauria «demanat tornar a comparèixer davant la jutgessa per a donar algunes explicacions i matissar algunes de les contradiccions que la jutgessa va interpretar durant la seva declaració». Així ho ha confirmat la periodista de la Cadena Ser Catalunya, Andrea Villoria, especialitzada en notícies sobre tribunals i successos.

Tres versions diferents dels fets

El relat d'Alves durant la declaració davant la jutgessa per la presumpta violació va tenir diverses contradiccions i va donar fins a tres versions diferents dels fets. En un primer moment, durant la interrogació de la jutgessa, el jugador va afirmar que ell estava en el bany quan la noia va entrar i que no hi va haver contacte. Posteriorment, a la fiscal li va contestar que quan la noia, de vint-i-tres anys, va entrar al bany de la zona VIP de la discoteca, ell es va quedar aturat, sense saber què fer.

Finalment, durant les preguntes de l'acusació particular, es va contradir en les seves declaracions davant la jutgessa i va assegurar que va ser la jove la que se'l va tirar a sobre mentre estava fent les seves necessitats i li va practicar una fel·lació, segons va avançar el diari El País. El jugador va assegurar que no havia dit res fins ara amb l'objectiu de protegir a la jove. Així doncs, el jugador va donar tres versions diferents dels fets que haurien esdevingut la matinada del 31 de desembre a la discoteca Sutton de Barcelona.

Uns primers dies complicats a la presó pel jugador

La jutgessa va considerar que aquestes contradiccions eren un motiu més pel qual decretar presó preventiva i sense fiança al brasiler. Actualment, Justícia ha decidit canviar de presó al jugador i traslladar-lo del centre penitenciari Brians 1 a Brians 2. Aquesta decisió podria interpretar-se com un tracte de favor cap al jugador.

Segons ha afirmat Villoria al programa radiofònic Carrusel Canalla de la Cadena Ser: «el diumenge va rebre la visita de la seva advocada, però el seu entorn s'està reunint amb diferents bufets reputats amb la intenció de canviar d'advocat». «Dani Alves està a l'espera que al llarg de les pròximes hores es pugui celebrar alguna vista perquè el futbolista pugui donar alguns detalls més del que, segons la seva defensa, es va poder malinterpretar durant la primera compareixença», va afegir la periodista.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp