IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚔 Almenys tres detinguts en una operació de la Guàrdia Civil contra els responsables de Tsunami Democràtic

ÚLTIMA HORA

🚑 Frenada de la pandèmia a Catalunya amb una forta baixada del risc de rebrot

Un apartament de Barcelona, el més desitjat pels espanyols a Airbnb

Un modern pis de dues habitacions del barri de Sants encapçala un llistat dels 10 habitatges preferits pels usuaris d'aquesta plataforma

El pis favorit dels usuaris d'Airbnb té un gran pati interior
El pis favorit dels usuaris d'Airbnb té un gran pati interior | Airbnb

El lloguer d’un pis, un apartament o una casa durant uns dies és una opció cada cop més popular entre els turistes de tot el món, inclosos els de l’Estat espanyol. I si existeix una aplicació que reflecteix els desitjos d’aquest tipus de viatjar és Airbnb. La plataforma digital ha elaborat una llista de les 10 cases predilectes dels seus usuaris espanyols que està encapçalada per un modern apartament del barri barceloní de Sants.

Aquest habitatge és un pis de disseny minimalista amb dues habitacions, totes dues amb llits dobles. A més, disposa d’una espaiosa cuina, un saló, un menjador i dos banys complets. Una de les coses més atractives és el seu pati interior decorat amb nombroses plantes que el converteixen en un espai de relaxació. També està molt ben comunicat, ja que és molt  a prop de la parada de metro Mercat Nou.

Airbnb obre un nou centre de serveis a Barcelona

El vincle de l’empresa de lloguer de cases i pisos amb la ciutat de Barcelona s’ha fet més gran en els últims mesos, després que Airbnb anunciés que obriria un centre internacional de serveis a la ciutat. 800 persones formaran la plantilla d’aquesta seu de la companyia que tindrà com a objectiu donar suport tant als viatgers com als amfitrions.

Airbnb va confirmar que seria la multinacional CPM l’encarregada de fer funcionar aquest nou centre a Barcelona, que serà similar als altres deus que ja té per la resta del món. Es farà càrrec tant del servei com d’escollir el personal que treballarà des de la nova seu de l’empresa. Des d'aquesta podran atendre en nou idiomes diferents: Català, castellà, francès, italià, alemany, rus, portuguès, anglès i holandès.

Des de Barcelona ja es gestiona l’àrea d’Espanya i Portugal

No és la primera branca d’Airbnb que s’estableix a la ciutat comtal. A Barcelona ja s’hi troba la filial que s’encarrega de gestionar els territoris d’Espanya i Portugal en matèria de màrqueting i comunicació. A més des de 2012, CMP té una oficina al carrer de Lepanto de la capital catalana.


Comentaris

envia el comentari