Señales del universo: ¿cómo interpretar los mensajes divinos?

Aprèn a interpretar els senyals de l'Univers

Et revelem quins són els més habituals i els missatges que amaguen

Cada dia que passa, l'Univers ens envia senyals, uns missatges divins que molta gent no pot desxifrar. Es tracta d'uns senyals que no són casuals i que consten d'una gran quantitat d'informació que podem utilitzar durant el nostre dia a dia, en àmbits com ara l'amorós. Tot seguit, t'ensenyem tot allò que hauries de saber al voltant dels senyals que ens envia l'Univers.

Desxifra els senyals que t'envia l'Univers

El fet de mirar de descobrir i desxifrar els missatges que ens arriben de l'Univers pot arribar a ser força complex, perquè sovint ens cal silenci i calma dins nostre per tal de ser capaços de captar aquests senyals, uns missatges que ens arriben del món més espiritual.

L'Univers, de fet, entra en contacte amb nosaltres de manera recurrent, o mira de fer-ho, tot i que molts cops sense èxit perquè no segueixes allò que et diu la teva intuïció. Sigui com sigui, sempre és un bon moment per desxifrar els senyals que t'envia l'Univers, els divins i també els invisibles, si mirem de fer una bona feina a nivell interior. Tot seguit, t'expliquem alguns dels senyals més habituals de l'Univers:

1. Sincronicitat

T'ha passat algun cop que pensaves en una persona i que després te l'has trobat o t'ha trucat? A través de la sincronicitat, l'Univers et fa arribar senyals per indicar-te que et trobes pel bon camí, i et fa anar cap a la bona direcció.

Señales del universo: ¿cómo interpretar los mensajes divinos?
Descobreix la manera d'interpretar els senyals que t'envia l'Univers constantment | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

2. Animals

Els animals tenen la capacitat de fer-nos arribar senyals de l'Univers, perquè poden funcionar com a missatgers de l'àmbit espiritual. Un exemple d'això seria que sovint es concep la presència dels corbs o dels gats negres com un mal averany, o que els estols d'ocells es relacionen amb els viatges. En el cas dels animals, els senyals que ens arribin de l'Univers seran diferents en funció dels sentiments que ens despertin, de si ens fan por o si ens encanten.

3. Les malalties

El teu organisme et pot dir moltes coses al voltant de la teva salut mental, espiritual i emocional.  Tot i que s'ha demostrat que normalment les malalties es produeixen en els moments en què tenim la immunitat dèbil, podria ser que el teu propi cos provi de transmetre't algun missatge que va més enllà. Podria ser que es tractés d'un senyal de l'Univers.

Un exemple d'això seria que, si sovint sents tristesa i cansament amb algú, potser l'Univers mira de dir-te que aquesta persona no t'influeix de manera positiva, que es tracta d'un vampir energètic que, d'alguna manera, et planteja un repte. El mal de coll ens podria avisar de problemes vinculats amb l'expressió. Mira d'escoltar l'Univers i el teu propi cos.

4. Les estrelles i els planetes

El món de l'astrologia amaga grans missatges al voltant de l'energia universal. Un exemple d'això seria que la lluna plena implica un període de realització i culminació, i que la lluna nova es vincula amb començaments nous, possibilitats i finals.

5. Somnis

Els somnis també ens ajuden a copsar els senyals que rebem a través de l'Univers. Sovint, la seva interpretació és molt singular i simbòlica per a la gent, i ens ofereixen pistes sobre tot allò que té lloc al subconscient i, en algunes ocasions, podrien arribar a originar pors. En alguns casos, podria passar que es tracti de senyals de l'Univers dins de l'àmbit de l'amor, al voltant de les coses que són convenients per a nosaltres i de les que no.

6. Experiències que se surten de la normalitat

En algunes ocasions, ens passen coses molt fortes que sembla que ens trastoquin la vida de cap a peus. Tot i que sembli que al teu voltant tot és caòtic, mira de sintonitzar com un tot la imatge i queda't a l'instant de les teves experiències, duent a terme una anàlisi dels senyals que t'està enviant l'Univers en aquests instants precisos.

7. Les trobades aleatòries

Hi ha hagut alguna ocasió en què hagis conegut una persona que sembli que et proporciona un consell il·luminat? O en algun moment t'has demanat alguna cosa i t'has trobat amb la resposta com per casualitat? Aquí, els senyals que envia l'Univers es relacionen amb les trobades aleatòries que es produeixen de manera recurrent, per tal que t'ajudin a copsar la saviesa.

Señales del universo: ¿cómo interpretar los mensajes divinos?
Les trobades aleatòries poden ser un altre senyal de l'Univers | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

8. Els números que es repeteixen

Només fas que veure 11:11 a tots els rellotges?  O t'adones d'uns patrons de números significatius sigui on sigui que et trobis? Sovint, els números ens ajuden a rebre els senyals de l'Univers i ens proporcionen un missatge molt singular.

9. Un objecte trencat o perdut

Hi havia un objecte que t'agradava molt i que se t'ha trencat o que has perdut? Si és així, els senyals de l'Univers et recomanen que el deixis estar, que miris cap endavant, i t'ajuden a controlar les emocions que hi ha al teu subconscient. En aquest punt, es poden incloure també vols cancel·lats, cites anul·lades... Mira de trobar el missatge més gran que s'amaga al darrere de tot això.

10. Veure orbes o llums que brillen

T'ha passat algun cop que has vist orbes o llums que brillen? Aquest fet pot tenir un vincle amb els guies espirituals i els àngels, amb els éssers de llum. En cas que les puguis veure, estigues atent a les coses que fas en aquell precís instant: podria ser que et proporcionin un missatge.

Indicacions al voltant dels senyals universals

Quan ja hagis pogut dur a terme el desenvolupament de la teva sensibilitat pel que fa a la captació dels senyals i missatges de l'Univers en qualsevol àmbit, des dels números repetits fins a l'amor, entre altres, hauràs d'observar i posar molta atenció a les coses que es produeixen a prop teu. Dins del món espiritual, no existeixen les coincidències: qualsevol cosa que passa és un signe de debò.

A banda d'això, resulta transcendental evitar confondre els signes amb els anhels individuals: és necessari saber dur a terme la interpretació dels missatges de l'Univers, i sovint molta gent s'equivoca en aquest sentit. En cas que en tinguis la possibilitat, pren-te un instant de calma per tal d'identificar missatges de l'Univers, però que siguin reals i no tinguin una relació directa amb allò que t'interessi. Evita forçar el destí, perquè en cas que interpretis les coses segons la teva voluntat tot serà en va.

Hi ha un nombre important de persones que estan ben avançades pel que fa a aquesta disciplina i que tenen la capacitat de comunicar-se amb l'Univers. Si tu també tens ganes de dur a terme una connexió d'aquesta mena, primer de tot et caldrà demanar-ho tal com et vagi millor: en veu baixa o en veu alta. Dins dels propers dies o hores rebràs la resposta, i quan t'hagi arribat caldrà que li ho agraeixis als éssers de llum que te l'hagin fet arribar.

També et pot interessar...