Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
quiromancia

Aprèn a llegir les mans amb la quiromància

Descobreix el futur a través d'aquest art endevinatori
quiromancia
La quiromància ens ajuda a desxifrar el significat de les línies de la mà, a banda d'altres elements que tenim al palmell | HoróscopoMágico.com

Resulta molt difícil mirar de desxifrar el futur pam a pam. Ara bé, si tenim prou informació, una gran part de nosaltres ens en podrem fer una idea força aproximada. En cas que siguem capaços de llegir aquests signes, podrem saber tot allò que possiblement passarà en un futur.

Des de temps antics, sabem que els palmells de les mans contenen diversos significats amagats. És probable que la creu de sant Andreu o la línia del destí et resultin familiars... Tens ganes de descobrir què volen dir les línies que tens a la mà i de quina manera en pots fer una lectura? Tot seguit, et presentem un article que és força complet al voltant de les generalitats d'un art ben complex: la quiromància.

En què consisteix la quiromància?

Es tracta d'un art endevinatori consagrat a interpretar les línies que tenim dibuixades als palmells de la mà. Al llarg de la història, hem intentat esbrinar sempre de quina manera eren els individus abans que comencessin a parlar. La prevenció és el remei més eficaç. A través de l'observació, podem intuir de manera acurada qui té maldat o bondat només de mirar-li la cara.

De manera més recent, hem pogut saber que els palmells de les mans es troben molt relacionats amb el desenvolupament neuronal  del fetus durant l'embaràs i, per això, hom diu que una part del sistema nerviós apareixeria plasmat en forma de dibuix al palmell de les mans. De fet, les línies de les nostres mans tenen una peculiar semblança amb les circumval·lacions que trobem al cervell, quelcom que no és casual.

Tan bon punt hem pogut esbrinar en què consisteix la quiromància, quina mà ens caldrà analitzar? Primer de tot, cal que sapiguem quina de les dues mans és la dominant. En altres paraules, als esquerrans els examinarem la mà esquerra i als dretans la dreta. La mà dominant ens dona informació sobre les influències més rellevants del caràcter, i la mà no dominant ens aporta informació que, en general, es vincula amb influències que es deriven de les vides passades. En aquest darrer cas, és millor reservar la lectura per més endavant, quan ja tinguem un xic més d'experiència en l'art de la quiromància.

Classes de mans

mano
Les classes de mans diferents ens donen una indicació de temperaments ben variats | HoroscopoMagico.com
 

Cal que siguem metòdics per tal de fer una interpretació de les mans, si no és que ens volem saturar amb totes les dades que es poden obtenir d'una única mà. Primer de tot, caldrà que examinem la forma que tenen les mans. Es tracta d'unes mans petites o grans? Rudes o delicades? Amb uns dits prims o amples? Aquest fet ens mostra el temperament o les tendències de l'individu, els impulsos més primerencs quan es tracta d'actuar. Hi ha diferents classificacions, tot i que la que gaudeix de més acceptació és la que t'expliquem tot seguit.

Mà de terra

Coneguda també amb la denominació de mà útil o quadrada, és quadrada i ampla, amb una pell gruixuda i amb uns dits que tenen una longitud coincident amb l'altura del palmell. El centre de la mà és de color vermellós, i els individus que tenen la mà amb aquesta forma són estables, ordenats, amants de la seguretat i inspiren una gran confiança a la resta de la gent. S'aferren a les coses materials, són forts i tenen els peus a terra. En general no tenen una aparença extremadament gràcil, però són gent amb la qual es pot comptar sempre.

Mà d'aire

Normalment també rep la denominació d'«artística» o «cònica», i es caracteritza per tenir uns palmells lleugerament més curts que la longitud dels dits, amb uns artells força remarcables. En aquest cas, la textura de la pell es pot definir com a lleugerament seca, i els individus amb aquesta classe de mans tenen un alt grau de sensibilitat, són amants de la tecnologia, investigadors hàbils, altament actius i s'avorreixen fàcilment. Sobresurten per la seva elevada creativitat i, a banda, les seves mans tenen una capacitat molt elevada per curar.

mano
Les persones que tenen una mà d'aire poden tocar molt bé el piano perquè tenen uns dits ben allargats | HoróscopoMágico.com
 

Mà d'aigua

Les mans d'aigua es caracteritzen per tenir un palmell que és més llarg que ample, però els dits i el palmell tenen gairebé la mateixa longitud. Els individus amb aquesta classe de mans gaudeixen de bellesa i elegància, així com d'un sentit artístic molt important. Eviten sortir de casa sense dur la roba conjuntada i impol·luta, tot i que no són gens materialistes. Tenen la sensibilitat a flor de pell, i n'hi ha que desenvolupen poders de tipus psíquic. A nivell físic són una mica febles, i l'estabilitat que tinguin a nivell emocional variarà en funció de la maduresa de la gent que els envolti.

Mà de foc

Són mans que, tot i tenir els palmells ben quadrats, consten de dits amb una longitud notablement més curta que la del palmell. Destaquen també per un to rosat a la pell, i les persones amb aquesta forma de mans consten d'un gran entusiasme, energia, optimisme, activitat i fiabilitat. Tenen la capacitat de dur a terme feines en què podem apreciar els detalls, perquè els caracteritza un detallisme d'allò més gran. En algunes ocasions, a més, poden resultar vanitosos i, per això, gaudeixen quan la gent els admira.

Mà mixta

Les mans mixtes consten de trets barrejats de les diverses classes de mans que acabem de veure. Per exemple, una mà d'aigua amb dits cònics, o una mà de terra amb uns dits característics de les mans d'aire. Es tracta d'individus altament subtils que són capaços d'adaptar-se de manera exitosa a diverses situacions, tot i que s'arrisquen a adoptar decisions poc encertades en cas que sempre estiguin depenent de terceres persones.

Les muntanyes

Es tracta dels bonys que trobem a les mans. Algunes persones tenen les mans més planes que d'altres, i el relleu de les mans pot anar variant en diferents punts del palmell. Algunes muntanyes poden dir-nos moltes coses al voltant de la personalitat de l'individu que les té, i tenen una  gran rellevància dins de la quiromància per tal de fer una bona lectura.

quiromancia
Dins de la quiromància, les muntanyes ens ajuden a esbrinar el nivell d'implicació que tenim en àmbits vitals diferents | HoróscopoMágico.com
 

Muntanya de venus

Una forma de muntanya que ens denota una passió pels plaers vitals. En cas que la muntanya tingui un gran desenvolupament, la persona segurament disposarà d'una capacitat molt gran a l'hora de gaudir dels seus sentits. De fet, fins i tot podria cuinar amb una gran destresa. D'altra banda, quan hi ha un bony excessivament pronunciat això és senyal de mandra en certa mesura i de golafreria.

Muntanya de la lluna

Aquesta part del palmell es relaciona amb els viatges, els esdeveniments inesperats i la creativitat. Una muntanya amb un volum excessivament gran i que tingui massa humitat fa referència a un individu altament imaginatiu, tot i que també pot tenir tendència a patir trastorns de tipus mental, en funció d'on posi els límits. Quan la muntanya de la lluna és excessivament plana, això és senyal de manca de carisma. Idealment, hauríem de tenir una muntanya equilibrada amb un tacte ben agradable, cosa que implicaria que la vida ens portés esdeveniments alegres no esperats.

Muntanya de mart

Situada a l'indret on neix el polze, fa referència a l'habilitat de l'individu per lluitar. Quan té un aspecte que resulta normal, ens parla d'una persona altament energètica, amb un caràcter d'allò més optimista, marcat però bo. Si apareix enfonsada, es tracta d'algú amb un caràcter fort i cal vigilar perquè tenen tendència a l'agressivitat. Una muntanya de mart amb unes dimensions massa grans ens indicarà que l'individu és violent.

Línies de les mans 

quiromancia
Descobreix com pots llegir les línies dels palmells de les mans | HoróscopoMágico.com

Existeixen moltes línies diferents amb un significat per a l'endevinació, però hi ha un total de tres línies essencials que ens poden revelar moltíssimes coses sobre la persona. Es van modificant mentre vivim i, per això, sempre està bé anar-les observant de tant en tant. Hi ha molt poca gent que sigui conscient en profunditat del dibuix que fan les línies de la seva mà, si no està acostumada a l'estudi de la quiromància. Comencem:

La línia de la vida

Es tracta d'una de les línies més rellevants que existeixen, perquè es troba present a les mans de tothom. Té un recorregut que es circumscriu a la muntanya del dit polze, i si està marcada això és símbol de bona vitalitat. Quan queda tallada, això no implica que la vida de l'individu estigui en perill, sinó que sol ser un indici d'una  baixada d'energia o d'una època de malaltia i prou. Si apareix acompanyada d'una línia que l'envolta, això es relaciona amb una dosi d'energia extra. Molts esportistes tenen una línia de la vida doble. 

La línia del cap o de la intel·ligència

Es troba situada per sota de la muntanya del dit índex, i habitualment parteix una part important del palmell de forma horitzontal. Ens indica la classe d'intel·ligència que té l'individu. En cas que sigui sòlida i recta i que sembli que fa un forat fons al palmell de la mà, ens trobem al davant d'una intel·ligència de tipus analític i de gran qualitat.

Com més llarga és la línia, més gran és la capacitat lògica, tot i que això no implica que la gent que tingui una línia curta no pugui raonar. Les línies de la intel·ligència curtes ens mostren una classe de pensament divergent, que pot aconseguir uns resultats imprevistos que poden marcar una gran diferència a l'hora de fer una tasca o feina creativa. Com més inclinada estigui aquesta línia cap a la muntanya de la lluna, més imaginació i fantasia implicarà. 

La línia del cor o de l'amor

Travessa el palmell de la mà de manera horitzontal, i passa per sota de la muntanya dels dits índex, del mig, anular i petit. Si ens trobem amb una línia profunda, que sembla un tall, això ens diu que l'individu té una naturalesa fidel, que estima amb molta intensitat però que en alguns casos podria obsessionar-se. En canvi, si la línia apareix gairebé sense marcar-se, l'individu no té gaire interès pels romanços. Si la línia de l'amor sembla que s'esfilagarsa i en surten diverses ramificacions això ens parla d'enamoriscaments, històries amoroses passatgeres i un gran èxit en aquest àmbit, tot i que en general les relacions es queden en un nivell superficial.

Les línies que són especials

Existeixen determinades línies que només apareixen en algunes mans, com ara la línia del destí o la creu de sant Andreu —dos elements que explicarem una mica més avall. Ara bé, sempre que apareixen, cal que ens hi fixem molt bé perquè simbolitzen dons importants i poc habituals. Les persones avesades a la quiromància segur que tenen en compte aquests senyals.

La línia del destí

Si aquesta línia ens apareix en un palmell, això ens revela que podríem tenir una predestinació per tal d'acomplir una missió que ens ocuparà tota la vida. Normalment, es tracta d'una línia que travessa el palmell de forma vertical, des de la base del canell i fins al dit del mig. En funció de la qualitat de la línia variarà l'exercici de l'individu a l'hora d'acomplir la missió personal que té. Quan aquesta línia no està recta, això vol dir que l'individu acabarà descobrint la missió que té després d'haver experimentat diversos disgustos. Les recompenses de les vides amb sentit valen molt la pena!

La creu de sant Andreu

La creu de sant Andreu es relaciona amb l'habilitat de guarir a través de les mans. Igualment, la creu de sant Andreu està present en els individus que consten d'inquietuds de tipus religiós o espiritual, que de certa manera s'encarreguen de guiar els altres quan ja han acceptat la llum que porten. Els grans esotèrics i místics tenen aquesta creu al palmell d'alguna mà.

Amb l'ajuda d'aquesta creu es pot guarir l'altra gent simplement amb la pròpia presència, tot i que no se'n sigui conscient. Les persones que tenen aquesta creu a la mà netegen l'energia dels individus i els fan sentir més bé, aconsegueixen que el cansament, l'estrès o el dolor s'esvaeixin. És com si estiguessin dotades d'una mena de filtre intern que contribueix a la purificació de l'energia de la gent. 

La línia dels fills

Es tracta d'unes línies petites ubicades a la muntanya del dit petit.  Per saber els fills que hom tindrà, cal mirar el nombre d'aquestes línies que apareixen a la mà dreta.

Les figures especials que poden aparèixer al palmell de la mà

Hi ha diverses figures que podrien sortir al mig d'una línia concreta. En aquests casos, el significat de la línia quedaria modificat. Aquestes figures sovint es confonen amb altres línies que hi ha al voltant i, per això, cal que mirem bé que no quedin formades a partir d'intercepcions. 

Els triangles

Es tracta d'un signe que es vincula amb la bona fortuna. Quan l'individu té un triangle al palmell de la mà, això és positiu i implica que durant la seva vida gaudirà de bona sort i èxit. Viurà diversos successos feliços, vinculats amb el benestar i la creativitat.

Els quadrats

Si tenim algun quadrat a la mà, això és un signe de guàrdia i implica que la persona té sentit comú en l'àmbit en què trobem el quadrat: per exemple, algú que tingui un quadrat situat a la línia de l'amor, tindrà sentit comú a l'hora d'escollir les seves parelles sentimentals. Igualment, això es vincula amb la capacitat d'aprenentatge, tant de les errades que cometem com de les errades de la resta de gent.

Les estrelles

Podria ser que la persona amb alguna estrella al palmell tingués mala sort, sobretot en cas que aquesta forma se situï a la muntanya de la lluna, que és la zona que es troba al davant de l'àrea del bony que hi ha per sota del dit polze.

Ara només et cal posar en pràctica totes aquestes nocions a través de la lectura de les teves mans o de les de la gent que t'envolta. Segur que esbrinaràs coses noves que no havies descobert!

També et pot interessar...

  • Com curar a través de les mans i del poder mental
  • Què vol dir la sincronicitat entre dues persones?
  • L'astrologia kàrmica et permet descobrir quin destí t'espera