Cheque de la abundancia y prosperidad: qué es y cómo hacerlo

Aprèn a fer un xec de la prosperitat i l'abundància

Un acte simbòlic que t'ajudarà a demanar allò que vols a l'univers

El millor moment per començar un projecte nou és amb la lluna nova, i un exemple d'això seria posar en marxa un negoci nou amb la intenció d'aconseguir prosperitat, abundància i creixement. D'aquesta manera, es tracta d'una ocasió molt bona per tal de fer la petició d'intencions poderoses, com l'escriptura de salutacions a la Lluna o preparar un xec de la prosperitat i l'abundància, un acte amb finalitats de tipus simbòlic que ens ajuden a fer peticions a l'univers.

En cas que tinguis ganes d'esbrinar de quina manera pots demanar a l'univers prosperitat i abundància a través d'un xec de l'abundància, segueix llegint aquest ritual que t'expliquem per demanar desitjos.

En què consisteix el xec de la prosperitat i l'abundància?

En el moment en què emplenes un xec de l'abundància, no hi ha res de màgic. Ara bé, estàs fent emergir la intenció poderosa d'atraure l'abundància que vols. A través de les emocions, dels pensaments, de les accions i les creences, projectes una vibració que pot connectar-se amb la llei de l'abundància i l'atracció, perquè podem afirmar que la seva vibració es produeix en la mateixa freqüència.

La finalitat d'emplenar un xec de l'abundància és la de fer que a la nostra vida s'hi origini més rendiment a nivell econòmic. S'escriurà mentre dura la lluna nova i al llarg de les 24 hores següents.

Les persones que defensen la pràctica d'aquest ritual expliquen que, si el dus a terme, l'abundància s'incrementarà en alguna o algunes facetes del teu dia a dia.

Però, atenció: l'abundància de la qual estem parlant no necessàriament ha de ser de tipus financer: igualment, podria ser una abundància relacionada amb aspectes vitals molt necessaris.

Cheque de la abundancia y prosperidad: qué es y cómo hacerlo
Es tracta d'un xec amb l'objectiu d'atraure l'abundància | HOROSCOPOMAGICO.COM

 

Peticions a l'univers amb els xecs de l'abundància

Pots recórrer a l'ús d'un dels teus xecs del banc habituals, i si tens un talonari agafar-lo d'allà, tant si és actual o antic, i encara que sigui d'una entitat bancària que ja no és la teva.

No disposes de cap talonari de xecs? Cap problema, en pots imprimir qualsevol que trobis per internet o dibuixar-ne un tu.

Per tal d'emplenar un xec de l'abundància, les instruccions són ben senzilles: únicament et caldrà fer cas de la teva intuïció i plasmar, amb l'ajuda d'un bolígraf, allò que més se senti a través de la teva essència  i amb les seves creences internes.

Al xec hi pots posar el teu nom, la data d'execució i la quantitat que tens ganes d'obtenir, la moneda —en cas que vulguis obtenir diners— o el valor que tens ganes d'aconseguir —amor, pau, confiança, alegria... Qualsevol cosa que et calgui incorporar a la vida.

Hi ha determinats experts que afirmen que a l'indret de l'import, en comptes d'escriure-hi una virtut o una xifra, hi caldria posar «pagat del tot» perquè ignorem les coses que ens ha deparat l'univers i, per tant, no caldria imposar-li cap mena de restricció.

A l'apartat de la signatura, en lloc d'escriure-hi el nostre nom és millor posar-hi «La Llei de l'Abundància».

És interessant conservar el xec en un indret segur i que permeti veure'l cada dia. Sigui com sigui, te'n podràs desentendre d'una certa manera, perquè des d'aquell instant l'univers se'n farà càrrec.

Les persones que s'han pogut beneficiar d'aquest xec expliquen que en el moment en què el veiem a casa sentirem com si ja ens hagués arribat l'abundància i experimentarem gratitud.

Cheque de la abundancia y prosperidad: qué es y cómo hacerlo
És interessant conservar el xec en un indret segur i que permeti veure'l cada dia | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

En quin moment hem d'omplir un xec d'aquesta mena?

S'aconsella fer un xec de l'abundància sempre que hi hagi lluna nova, cosa que segueix la tradició que afirma que cadascuna de les fases lunars és més favorable per a unes classes de rituals, i que els confereix un poder molt més intens. 

El principi fonamental d'aquest ritual ens indica que tindrà un bon funcionament si acceptem el fet que pot funcionar.

En el moment en què emplenem un xec nou ens serà possible desfer-nos del vell, i algunes persones escullen cremar-lo. En canvi, d'altres el conserven fins que arriben a obtenir allò que han demanat —en cas que no ho hagin obtingut.

Pregar per demanar desitjos de prosperitat i abundància

Després de fer el teu xec, si en tens ganes pots dirigir-te a les deesses a través d'aquesta oració:

«Oh deessa Abundància, Sedna, Damara, Demeter, Dana, Lakshmi, Ganesha, et dono les gràcies per l'abundància que regna a la meva vida material i em proporciona moltes oportunitats fantàstiques per irradiar la llum divina que puc compartir amb les persones que venen cap a mi. Que tots ens puguem beneficiar d'aquest mannà terrenal i celestial per a l'amor, la felicitat, l'alegria i la pau que cobreix la meva existència. Us agraeixo aquesta energia i temps que he de complir a través de les meves aspiracions més altes, els meus desitjos més necessitats i els meus somnis que es troben més lluny. Us dono les gràcies per ser el suport robust per a l'abundància de tipus material, així com per les vostres benediccions. Igualment, us prego que seguiu per aconseguir-ho durant la resta dels meus dies».

En què consisteix la llei de l'abundància i l'atracció?

El xec de l'abundància es relaciona en gran mesura amb la llei de l'abundància i l'atracció, que afirma que a la vida som capaços d'atraure qualsevol cosa que vulguem. Les persones que la defensen afirmen que, per mitjà d'aquesta llei, som capaços d'aconseguir qualsevol cosa que ens proposem, que gairebé és suficient per tal de visualitzar allò que tenim ganes de veure i que, més aviat o més tard, podrem aconseguir el nostre objecte de desig. 

Darrerament, la llei de l'atracció ha aconseguit una gran popularitat a través de diferents obres de l'estil d''El Secreto', que ens indica de quina manera es practica una atracció entre determinats objectes i que, dins d'una esfera més espiritual i psicològica, som capaços d'atraure un gran nombre de persones i/o de situacions cap a nosaltres. 

També et pot interessar...