'Aprendre a parlar amb les plantes' es presenta a la Galatea de Reus

L'escriptora Marta Magrinyà serà l'encarregada de presentar l'acte el pròxim dijous 7 de març

El pròxim dijous 7 de març a les 18.00 hores, la llibreria Galatea de Reus acollirà la presentació del segon llibre i primera  novel·la de l'autora Marta Orriols, 'Aprendre a parlar amb les plantes'. L'acte, però, el presentarà una altra escriptora, la Marta Magrinyà, autora de títols com 'Esperant bones notícies', Terra d'instints', Madame Sorescu', 'Llaços secrets', 'La Força del Vent' o 'On ets Anastàsia?'. 

'Aprendre a parlar amb les plantes' explica la història de la Paula, una neonatòloga que, de manera sobtada, perd a la seva parella, el Mauro. La novel·la endinsa al lector en un món de pensament, reflexió, dol, esperança i, sobretot, imprevistos, que suposa la mort d'una persona tan propera en la vida de qualsevol. Ens endinsarem en el camí que la Paula segueix per a superar o acceptar aquest tràgic succés.

Una historiadora de l'art immersa en el món de l'escriptura

Marta Orriols Balaguer és una escriptora novell. Tan sols ha publicat una obra anterior a 'Aprendre a parlar amb les plantes' i no es tracta d'una novel·la, sinó d'un recull de contes sota el nom 'Anatomia de les distàncies'. Professional de la història de l'art i experta en màrqueting i comunicació. La seva passió per l'escriptura la va dur a estudiar guió cinematogràfic i a atrevir-se amb el llançament de dos llibres.

'Anatomia de les distàncies curtes' el seu primer llibre condueix al lector pel laberint de sentiments que suposen les relacions.  Estima, dolor, odi, oblit. Sentiments diversos que els seus personatges duen en el seu interior, però que no exterioritzen amb la resta de la societat. ni del seu entorn.

La jornada comptarà amb un tastet 

Després de la presentació de Marta Orriols i del seu llibre, s'oferirà un tast de vermut per a tots els assistents. Aquest pròxim dijous a les 18.00 hores al C/Jesús, 5-7 de Reus tindrà lloc la presentació.