Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'un virus.

L'esgarrifosa predicció que va fer el 2009 Aramís Fuster sobre el coronavirus

La vident espanyola va predir el coronavirus en un programa de televisió 10 anys enrere

Aramís Fuster al 'Sábado Deluxe'
Aramís Fuster ja va prediure la crisi del coronavirus | Telecinco

Aramís Fuster, la vident espanyola de referència, la més famosa i excèntrica per excel·lència, no anava errada en una de les prediccions que va fer 10 anys enrere, i que Javier Calvo ha rescatat de la seva hemeroteca particular a través de Twitter.

L’actor i director de la sèrie  ‘Paquita salas’ ha recordat que  Aramís Fuster  ja va predir el 2009 la pandèmia per  coronavirus, que afectaria el món sencer el 2020. En un vídeo a les xarxes es pot veure la vident explicant al programa d’Antena 3‘Tal cual lo contamos’, les seves terribles visions sobre el futur de la humanitat i sobre «una hecatombe mundial  que afectaria tot el planeta».

 

Per si això no fos poc, la vident no només va predir la crisi del coronavirus, sinó que també el paper que Espanya tindria en aquesta catàstrofe: «Espanya és un país que genera tanta energia negativa que, no diré que tindrà la culpa, però sí que contribuirà en un 95%».

Les seves prediccions esgarrifen una mica, i més si es té en compte el nombre tan elevat de contagis i morts que està causant el coronavirus  a Espanya, amb més de 4.000 morts entre els contagiats, i que el situen en  segon lloc a la llista de països amb més morts i infectats per coronavirus, per darrere d’Itàlia.