Ariana Sánchez vol la quarta victòria en un Open del 2019

Ariana Sánchez busca el quart triomf de l'any en el World Padel Tour de Mijas

La jugadora de pàdel reusenca afronta la novena cita de l’any intentant aconseguir la quarta victòria, xifra que superaria l’acumulat de tots els triomfs de la seva carrera abans del 2019

Ariana Sánchez està gaudint de la millor temporada de la seva curta carrera esportiva i fruit d’això és que dijous començarà la lluita per guanyar el quart títol del 2019, registre que superaria tots els campionats aconseguits (tres) entre el 2013 i el 2018. L’esportista reusenca, acompanyada d’Alejandra Salazar, se citarà amb aquest repte dijous a partir de les 9.30 hores al Club Cerrado del Águila on es disputaran alguns partits de la cita a Mijas del World Padel Tour, esdeveniment que celebra des del diumenge dia 4 i fins a finals d’aquesta setmana la novena cita de l’any.

Rival per definir

La reusenca de 22 anys encara no sap contra quina parella haurà de veure’s les cares. La rival de Sánchez i Salazar sortirà del partit entre Raquel Piltcher i Núria Rovira contra Teresa Navarro i Lucía Martínez, duel que es jugarà dimecres a les 17.00 hores. La parella vencedora es trobarà als vuitens de final a una Ariana que espera certificar, com ha fet en tota la campanya, el bitllet per a uns quarts que es disputaran divendres. Pel que fa a la semifinal i la final, les cites es reserven per al cap de setmana.

Més enllà del Club Cerrado del Águila, el World Padel Tour de Mijas té com a escenari principal per als encontres més importants les dues pistes del Recinto Ferial Cala de Mijas, terreny de joc que voldrà trepitjar una Ariana que actualment és la cinquena classificada del rànquing mundial amb 9760 punts. La reusenca acumula aquest 2019 un total de 29 partits amb un balanç de 24 triomfs que li han permès guanyar tres de les vuit cites del calendari, arribar a la final i quedar subcampiona en tres ocasions, jugar unes semifinals en una i quedar-se en els quarts de final en una altra.